Innlegg

Viser innlegg fra november, 2013

Mine diller i november

Bilde
Ideen inspirert og hermet etter Mary. Jeg har bare gjort det en gang før, det er for dumt å ikke gjøre det igjen. I tilfeldig rekkefølge:

Spillet SongPop på mobilen. Miley Cyrus

Musikken til Slayer Glutenfri-ferdigpakke-med-brownies

Falske øyenvipper

Skogen

Gå Oftenåsen + skogen + høsten

Ullrikk

Hjemmelaget brokkoli og blomkålsuppe laget fra bunnen av helt selv *stolt*Gå fast i samtale med psykiatrisk sykepleier igjen.
Couscous Ris
Konserter
Captain Morgan med colaRingenes Herre filmeneÅ lakkere lillefinger-negel og tommel-negel grønn og de tre i midten svarte.

Choco Pops frokostblandning

Netflix-serien Hemlock Grove

Mandariner

'Min' nye fosterpus Sara (hun tilhører Dyrebeskyttelsen)

Forfatteren Irene Nemirovsky
Snapchat på mobilen. Jeg sender nattasanger og sangen Wreckingball som jeg synger (årets beste sang) til folk. Gøy.Bloglovin. Å låne utenlandske filmer fra biblioteket

Kattesand
Sesong seks av TV-serien Sons Of Anarchy
Gleder meg allerede til å lage en liste i Desember. Vet alle…

Halloween-fest

Bilde
Det er første gangen jeg har vært på halloween-fest i voksen alder. Jeg var den eneste med en søt kostyme. Neste år skal jeg være horribel, jeg skal ha helsvarte eller hvite linser og vil være en engel med høye sko og sexy drakt. Kostymen min ble også konstant misforstått, de trodde jeg var en bunny når jeg var en dinosaur. Jeg skylder på at alle sammen var alkoholiserte. Vi ble servert verdens beste  veganske og økologiske sjokoladekake, alle fikk en forfriskende, blodlignende velkomstdrink til det var tomt, det var også muffins å få, jeg fikk et sånt elsk/hat forhold til dem. De smakte ikke godt men hadde en spennende
konsistens.Gjør det du også fine

Bilde
Bilde

Kattesand

Bilde

Proust Questionnaire

Bilde
Disse spørsmålene fant jeg og låner fra Kathleen.

Hvilken levende person beundrer du mest?
Her 'burde det' stå en eller annen politisk person, men det blir kjendisdama Kat Von D. Synes hun er helt rå og kul.

Hva er din største ekstravaganse?
Min kjærlighet til Chanel-lebestifer og annen sminke fra dyre og kjente merker. For noen år tilbake brukte jeg 1000 kroner i måneden på håret mitt, nå bruker jeg ikke noen penger på håret nærmest, jeg klipper det selv, har min naturlige hårfarge, og bruker ikke shampoo eller balsam.

Hva misliker du mest ved ditt utseende?
Pass.

Hvilket ord eller uttrykk bruker du for ofte?
Lol. Gurimalla. Herrigud.

Hvilket talent skulle du ønske at du hadde?
Spille piano.

Hvis du døde og kom tilbake, hva ville du ha likt å komme tilbake som?
En ørn, en vill hest. Eller en delfin. IKKE menneske.

Hva er din mest skattede eiendel?
Ghd-rettetangen (som jeg ikke bruker lengre da håret er for kort til det), sminken min, Jeffrey Cambell skoene, den svære TVn, Ullrikk-…

film film film #7

Bilde
Soundtrack: Hele LP-en When The Night Full av St. Lucia.

Filmer jeg har sett og likt godt siden sist.

LOL (2012) Ja, det er virkelig LOL at jeg liker denne filmen. Faktisk så ELSKET jeg den. At jeg var full, overtrøtt, vært våken i over et døgn og sliten tidlig på morgenen da jeg så den har ingenting med saken å gjøre, jeg så den nemlig dagen etter for å forsikre meg om at dette virkelig er noe jeg kan stå for. Og jo da. Det er på sin plass å understreke at filmen er helt fantastisk å se full på rødvin og øl, og mett på Essoburger. Det anbefales. Lol lol lol.

The Wild One (1953) Endelig sett. Jeg så den i den lilla sofaen sammen med Christine på en søndag. Jeg spise burger da jeg så denne også, hjemmelaget riktignok, med ost og bacon og loff, laget av Christine. Jeg var ikke klar over at jeg spiste så mye burger og i jøsses, jeg spise burger i dag også!!! First Price-karbonader, grovd brød, lett ost og eggerøre. Hjeeelp. Hva har hendt, for en stund siden spiste jeg laks flere ganger i u…

Visste du...

at forfatteren Irene Nemirovsky pleide å begynne å skrive en bok ved å tenke ut en fullstendig biografi for hver av personene i boka? 


Dette leste jeg på side 12 i forordet skrevet av Olivier Philipponnat og Patrick Lienhardt i romanen Sjelenes herre av Irene Nemirovsky.
Brei musikksmak

Bilde
Ja, det har jeg.

Smakebit på en søndag #20 HUD

Bilde
Hud av Mo Hayder er den fjerde krimboken om kjekkasen Jack Caffery. Han har flyttet fra London til tettstedet Kingswood i et hus han leier. Der trives han ikke noe spesielt, huset liker ham ikke, det spytter ut spiker han prøver å hamre inn for å henge opp bilder og er for lite for en lang, deilig mann. Sitat fra side 132:

Caffery trivdes ikke der. Rommene var for små, og om morgenen måtte han bøye seg for å se ut av soveromsvinduet, så lavt satt det på veggen. Det halmtekte taket var postkortvakkert på avstand, men de fleste morgenene ble han vekket av ekorn som bodde i det, og et av dem hadde allerede funnet seg en vei inn i huset og gjort fra seg på kjøkkenbordet. Huset hadde ikke ønsket Caffery velkommen, så han hadde bestemt seg for å mislike det til gjengjeld. De fleste av flyttekassene hans sto fortsatt i garasjen, og selv etter to måneder var det mange klær han ikke hadde pakket ut. De lå i dressposer på sengen i gjesterommet og samlet støv.
Pusen adoptert så sto jeg der alene igjen

Bilde
Tigergutt, kattungen som Stine reddet fra å bo ute i den kalde vinteren og kom med til meg i tillegg til å kontakte Dyrebeskyttelsen slik at de skulle finne et hjem til ham, er nå blitt adoptert av en familie. Ei dame fra Dyrebeskyttelsen som jeg ikke hadde hilst på før kom klatrende opp alle trappene til fjerde etasje for å hente ham klokken ti onsdag formiddag.
Jeg var glad de hadde funnet et hjem til ham, et hjem med hage og trygge utemuligheter. En katt trenger naturen. Men da damen kom opp hendte det noe med meg. Jeg følte meg nervøs, trist, glad, sjenert og stressa på en gang. Jeg forsto ikke hva det var fatt med meg, men damen forsto. Hun hadde vært der selv for bare noen uker siden. Hun hadde vært krisehjem for en katt i seks hele måneder, hun hadde stelt den da den var ødelagt, uten pels og helt alene. Jeg hadde Tigergutt i bare seksten dager. Likevel fikk jeg en klump i halsen. I seksten dager har jeg gjort rent kattedoen hans, i seksten dager har han sovet ved siden av meg,…