tirsdag 4. februar 2014

Bloglovin suger

Jeg har i januar vært så heldig å bli helt oppslukt av leselisten min på Bloglovin. Det er noe veldig tilfredsstillende ved å lese innlegg systematisk på den måten, i riktig rekkefølge og alt. Helt til jeg oppdaget innlegg som jeg enda ikke har rukket å lest bare forsvinner! Jeg ble overasket, sjokkert. Hele poenget med Bloglovin er borte!
Jeg klarer ikke å beskrive hvor vondt det river i kroppen min når dette skjer. Jeg måtte ta på meg hodelykten min for å tenke klart. Hva skulle jeg gjøre med dette?Etter å ha tenkt og irritert meg over problemet i fire dager, bestemte jeg meg for å gjemme meg i hulen min.


Det har blitt klart for meg at Bloglovin har spist sopp og det er ikke trygt å oppholde seg utenfor hulen før rusen dens har gitt seg.Nå har jeg sluttet å følge de bloggene/hjemmesidene som fyller leselisten min med et titalls innlegg hver dag. Det blir for mye å rekke lese rett og slett. Disse to sidene som jeg fjernet er musikksiden Hissig og filmsiden Heftig. Jeg kommer helt sikkert til å få musikk og filmabstinens av dette, men jeg overlever. Blir det for ille kan jeg legge meg til å sove til februar er ferdig.Å prøve å smile kan jeg bare glemme. Til det er jeg for skuffet. Nedslått.Konklusjon: Bloglovin suger. Over og ut.20 kommentarer:

 1. Jeg skjønner ingenting... Kanskje jeg har gått glipp av masse og... hm.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg forstår heller ingenting. Hva er vitsen med Bloglovin nå? Jeg sørger men også river jeg meg i håret.

   Slett
 2. Fantastiske bilder! :-) Jeg samler RSS innlegg i outlook og bøker jeg ser andre skriver om og som jeg har lyst til å lese hos Bokelskere.no. Jg er en av de helt crazy systematiske personene og alt jeg får samlet i system gjør hverdagen min litt lettere. Takket være Bokelskere.no ligger alle bøkene jeg har en eller annen gang tenkt å lese i en kjempelang liste og jeg kan både velge fra den og overse den, etter behov :-D Ønsker deg en fin dag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Ikke alle bildene tilhører meg, to av dem har jeg blitt tilsendt på Snap (det øverste og nederste); jeg synes de var så bra at jeg måtte bruke de til noe fornuftig.
   Jeg bruker også Bokelskere slik.
   God dag til deg også!

   Slett
 3. Slemme, slemme bloglovin! Jeg bruker Feedly selv, og det ser ikke ut til at den sluker innlegg(hvis jeg skal bedømme ut i fra antall innlegg den sier jeg ikke har lest enda :O).

  Morsomt innlegg :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk!

   Feedly skal jeg undersøke nærmere, takk for tips!

   Slett
 4. Jeg elsker theoldreader.com

  Jeg leser en horde blogger der, men de fleste om bøker skumleser jeg hvis jeg ikke har lest boka, og leser nøye hvis jeg har lest (noe som er sjelden siden jeg visstnok er langt ute i sfæren av norske bokbloggere). Dine innlegg leses omtrent alltid, men kommenteres aldri. Glemte å si takk for at du lenka til en butter chicken oppskrift, det skal jeg få lagd en helg jeg har tid.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for tips! :-D

   Wiih, jeg blir alltid så glad når noen forteller de leser bloggen min. You made my day! :-D

   Hvis du lager den før meg må du gjerne fortelle hvordan det gikk, om hvor sterk den er osv! :-D

   Slett
 5. Herregud. Jeg som stoler blindt på bloglovin. Tenk om...nei. Jeg nekter å tro det.
  Pust inn, pust ut.

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er helt sant! Jeg skal ta kontakt med Bloglovin, sende en mail og skrive hva som har hendt meg.

   Nå i dag, gikk jeg inn på bloggen til Marianne og tror du ikke det var hele fem, 5!!! innlegg som jeg ikke har rukket å lest før Bloglovin har fjernet de fra leselisten min. SKREKK OG GRU.

   Slett
  2. Oppdatering. Jepp: det er helt sant, etter minimum to uker blir uleste bloggposter slettet, alt ettersom. Nå må jeg finne et mnytt program å bruke. Jeg fant vanskeligheter med theoldreader, det var en av de første nettsidene jeg prøvde å legge inn i leselisten som den nektet 'å finne' da jeg søkte etter den. Må prøve noe annet.

   Slett
 6. Huff.. Føler aldri eg har tid til å lese blogger lengere :( Har oppgitt å kunne følge med på alt folk skriver.. Ser bare på det nyste :( desverre..
  Kunne ønske eg hadde tid til å kikke igjennom alt.. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Sånn er livet, man må bare prioritere. Jeg leser mye blogger de siste to månedene, men jeg legger ikke bestandig igjen kommentarer da, det er også tidskrevende. Veldig koseig du stakk innom en tur nå da <3

   Slett
 7. Herlig innlegg!
  Kjedelig at innleggene forsvinner. Jeg bruker Feedly og har vært fornøyd hittil - selv om det tar tid før jeg får lest innleggene...hehe, og da har det gjerne gått så lang tid at det er gammelt nytt :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Jeg bruker også Feedly nå :-D Mari sa hun brukte det og da var jeg raks med å ta til meg tipsene. Jeg prøvde først theoldreader.com men den fikk jeg ikke til. Feedler er jeg så langt fornøyd med!

   Angående å få lest innleggene mens de er nye: der er vi i samme båt! Jeg tenker det ikke gjør noe at det tar tid jeg... :-)

   Slett
  2. Så fint at du er fornøyd foreløbig! Jeg begynte å bruke Feedly da google tok bort rss-tingen sin. Først var jeg sur, men nå synes jeg denne er mye bedre og du har jo rett i at det ikke gjør noe om det tar tid å få lest dem :)

   Slett
 8. Hehe, festlig historie:) Selv har jeg aldri prøvd bloglovin, men har bare hørt forskjellige erfaringer om det.

  SvarSlett

Trivsel!

SAMLESNING: PIRANESI AV SUSANNA CLARKE