søndag 14. september 2014

LESEMÅL FOR I ÅR NÅDDHURRA!

HURRA!

HURRA!


"Hva faen er det du hyler slik for? Jeezes" 


Jeg har nådd årets lesemål! Jeg skrev en leseliste på begynnelsen på året med ti titler jeg vil ha lest innen året er ferdig. Noen vil så klart sammenligne mine 10 små titler med de andre norske bloggere sine lesemål bestående av å lese antall 10 bøker av EN forfatter ved siden av å også lese 100 diktsamlinger og 20 fantasi og 5 sakprosa. Osv.

Til de som sammenligner meg med dem kan jeg bare si et ord og det er: IKKE!

Jeg er så strålende fornøyd at jeg måtte ta meg en Doc Halspastill med smak av honning og lakris. Og nei, jeg får ikke penger for å reklamere. Men er veldig villig til å få Doc i postkassa. Eller penger? Uten å reklamere.


Mine Litterære Mål for 2014 består av:

1 sakprosa
1 thriller
1 krim
4 romaner
2 diktbøker
1 lydbok


Nå må det sies jeg har lest mangle flere bøker enn dette, og hørt en urovekkende mengde lydbøker. Jeg skammer meg over dette med lydbøker, det er virkelig latskap at høringen har vunnet over lesingen. MEN DET ER SÅ KOOOOOOOSELIG Å HØRE PÅ.


Alle som kjenner meg vet jeg er så glad i å kose og kose meg. Hver gang søstrene mine er på besøk vil jeg bli pjusket på. Når jeg var liten brettet jeg opp genseren min, la meg på ryggen på fanget deres og ville bli strøket på magen. Som en hund.

Alt jeg gjør må være koselig. Når jeg er ut på joggetur har jeg en kosebamse i armkroken med på lasset. Når jeg handler i matvarebutikken har jeg med et ullteppe som er pakket rundt meg. På besøk til folk har jeg med en flaske rødvin som bare jeg får drikke av og krever vi tenner lys selv om det er midt på lyse dagen og gardinene er trukker fra. Når jeg er hjemme til mamma må jeg ha tøfler på og mamma må sitte på gulvet, i en krok og spille gitar hele dagen. Uten mat og vann.

Det er så viktig at jeg koser meg!


Neste års liste er det allerede laget et utkast av. Foreløpig jobber jeg med andreutkastet. Det er hemmelig hvilke titler som vil være på den listen, og hvorfor de er der. Alle er så klart veldig nysgjerrig på dette, men jeg må beklage, dere må bare vente altså. Foreløpig kan jeg avsløre at listen består av:

1 klassiker på engelsk
2 sakprosa
4 romaner
1 ...Bibel. Hva er Bibel? Sakprosa? Eventyr? Det blir ikke hele, men bare en del.
2 krimDette ble et veldig useriøst innlegg. Det tyder på at jeg er i godt humør. Jeg har nemlig endelig blitt (nesten) helt frisk i lungene etter noen hostende uker, og har begynt på alle prosjektene mine igjen. Det er deilig!

4 kommentarer:

 1. Hurra! =) Artig å nå målene sine :D
  Koselig med slike koselige innlegg også! ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, nå kan jeg sove med god samvittighet resten av året! :-D Nei da, skal prøve å ikke sove bort høsten og vinteren.

   Takk! Det er bra det er flere enn meg som setter pris på kosen :-D

   Slett
 2. Gratulerer så mye!! Så flink du er :D

  SvarSlett

Trivsel!

SAMLESNING: PIRANESI AV SUSANNA CLARKE