mandag 9. februar 2015

Diller januar 2015Diller handler om å legge merke til hva du gjør, hva du fyller dagene med, hva du spiser, drikker, ser, leser og kjøper. Diller er livet og livet har mange rare diller.


 1. MAMMAS HJEMMELAGEDE SMULTRINGER
 2. LOST SESONG 5 (endelig sett ferdig. Det er virkelig en helt elendig sesong, de skulle sluttet for lenge siden. 
 3. FILMEN THE OTHER WOMAN (sett flere ganger. Den er jo ikke noe særlig bra, men folk på besøk vil bare se 'lette filmer' og da er det jo den som alltid ligger klar da.)
 4. JACQUES BREL
 5. DUSTY SPRINGFIELD
 6. THE SONICS
 7. POPULÆRMUSIKK FRA 60-TALLET (SE DE TRE OVER)
 8. BOKA 1001 PLATER DU MÅ HØRE FØR DU DØR
 9. TEGNESERIEN ALVEFOLKET
 10. DEN FØRSTE MOSEBOK (LEST FERDIG)
 11. MAKARONIGRATENG MED FALUKORV SOM VIRKELIG SMAKTE INGENTING MEN SOM JO BLE MIDDAG I TRE DAGER TIL TROSS FOR AT JEG HADDE BESØK SOM FORSYNTE SEG TO STORE GANGER OG JEG FIKK SPIST OPP DEN LITT DØDE BROKKOLIEN, HURRA FOR CAPSLOCK
 12. MEDISTERKAKER MED FRUKTSALAT (det er første gang jeg lager fruktsalat selv, det var på tide. Kjempe godt og enkelt så burde ikke skryte sikkert. Kunne klart meg uten medisterkakene. Druene var best, burde hatt i mer druer og mindre vårløk som jeg måtte google hvordan så ut for å finne de i butikken ha ha....)
 13. YOLO (jeg lærte nettopp hva det betyr, har ikke brydd meg nok før til å finne det ut. HA HA. Jeg mistenker folk virkelig bruker det feil, ikke rart jeg aldri så noen sammenheng).
 14. AT FOLK LAGER DRINKER FOR MEG, AHH LUKSUS
 15. MARSIPAN
 16. CHILLINØTTER
 17. CASHEWNØTTER
 18. BOB DYLAN
 19. THE BEATLES
 20. KOURTNEY AND KHLOE TAKE MIAMI
 21. KOURTNEY AND KIM TAKE NEW YORK
 22. SOLAN OG LUDVIG
 23. FANNY OCH ALEXANDER
 24. JULEFILMER 

2 kommentarer:

 1. Jeg har dilla på popkorn og megamais :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg måtte google megamais!

   Vet du hva, jeg har laget popcorn (på gamlemåten, i en svær kjel, på ovnen, med olje og risting og hele pakka) to ganger i februar, og det etter å ha sett kommentaren din. Ubevisstheten er virkelig til stede.

   Slett

Trivsel!

PIRANESI MED MER