lørdag 27. februar 2016

DILLER NOVEMBER 2015Jeg ligger muligens på etterskudd med dillene mine; men hva gjør det når en har notatbøker som hjelper deg å huske alt flere måneder bakover i tid.1. Filmen Suite Francaise (må få lest boka en gang, O-M-G (den ligger ulest i bokhyllen min))Bildekilde: Pinterest.com2. American Horror Story, Sesong 5. LADY GAGA FFS!Bildekilde: Pinterest.com3. Film. Har hatt helt filmdilla; står opp og det første jeg gjør er å se en film; det siste jeg gjør før jeg legger meg er å se en film.4. Låne film på biblioteket som jeg ønsker å se i stedet for å laste ned ulovelig. Hvorfor laste ned når du kan få låne gratis?? Til og med savner jeg butikken hvor du kunne dra og låne film. Men den ble nedlagt for mange år siden. Det er en sjarm i å måtte jobbe litt for det du ønsker å se; å måtte gå ut døra, lete etter filmen, søke etter den i hyllerad på hyllerad; bære den hjem; plassere den i dvd-skuffen og trykke play. Jeg har ikke Netflix lenger fordi det trådløse nettet i bygården jeg bor i er ikke så bra; fordi laptopen jeg ser film på (kobler til TV'n) er gammel og også gjør sitt for at filmen skal hakke.5. Jeg og Kine så 2 storfilmer på rappen på Kinoensdag. Den norske Bølgen og Black Mass.6. Fjordland til halvpris pga av dato. Den dag i dag har jeg fortsatt helt dilla på å gå og se på Fjordland-utvalget i hver matbutuikk jeg besøker for å se om det er salg på noe. PS, jeg får ikke betalt for denne reklamen. :-(7. Vond rygg. Smertestillende. Den dag i dag har jeg fortsatt kjempe vondt i ryggen!8. Det er noen i bygården jeg bor i som stjeler vaskemidler. Det er det fortsatt nå, i februar. Men tiltak er gjort.9. Rydde og tømme i bua mi, dra og levere og kaste ting på en bruktbutikk. I dag, i februar byrde det bli ryddet inni der igjen, ikke noe som skal kastet da, men skulle hatt et system, noen hyller, nå ligger alt strødd utover gulvet. Bagger, poser, malebokser . . . .10. Gå opp Oftenåsen med Anna.11. Gi bort klær til Fretex.12. Kildesortere.13. Ommøblere stua.14. Støvsuge for sjeldent.15. Kjøpt min første Blu-ray-spiller!


16. Hjemløse kattunger. Steriliser/kastrer katten din!!!17. Vise Anna 2 filmer jeg liker godt som hun ikke har sett (The Other Woman, Wild)18. Kneipbrød i brødristeren19. Ikke skrive bokanmeldelser20. Oppleve at den umulige hunden min nesten biter noen, gråte og være redd og føle meg ikke bra nok. Føler det fortsatt.21. The Walking DeadBildekilde: Pinterest.com22. Den siste Hunger Games-filmen på kino23. Jeg har fått tak i Mad Max - Fury Road på Blu-Ray.24. Oppdaget at Blu-Ray spilleren min ikke kunne kobles til høytalerne jeg hadde. Ikke kom med den kabel heller. Så ikke bare ble det en ny spiller; jeg måtte også kjøpe en ny HDM-kabel, lydplanke og Sub. Herrigud for et prosjekt dette ble.25. Siden jeg ikke har noen nattlampe ligger jeg i sengen om kveldene og leser med hodelykt.26. Se 7 Years in Tibet om igjen. På Blu-Ray. Takk for lånet Kine! 27. Se de gamle Mad Max-filmene flere dager på rad, mange ganger. Dritt altså, filmene jeg kjøpte virker som lyden er lagt opp på filmen etterpå! På en måte dubbet; men rett språk.28. Se TV-serien Jonathan Strange And Mr. Norrell om igjen.Bildekilde: Pinterest.comBildekilde: Pinterest.com29.Anna kjøpte oransje roser til meg.30. Musikken til Devin Townsend Project.


31.Tvangslese Dickens.Bildekilde: Pinterest.com32. Hunden min Ullrikk.33. Si fra meg arbeidsoppgaver så jeg kan holde mer fokus på livet mitt, målene mine, fremtiden min og hunden og alt han krever.34. Spise mandler.35. Mammas kalkun; hun sendte med søstrene mine hjem til meg så vi fikk spise middag sammen. Det var bare å varme opp.Takk for meg! 

10 kommentarer:

 1. Jeg har tenkt veldig på dette med nedlasting og jeg vill jo helst se det på dvd men som den bortskjemte fjolla som lever i 2016 er det så "pes" savner selv og leie film. Ble så mye mer spesielt.

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er en viss sjarm med en fysisk film i hendene ja i stedet for Netflix/ulovlig nedlastning.

   Det er jo et helt vanvittig godt utvalg filmer på bibliotekene, og om de ikke har filmen jeg vil se fjernlåner jeg ofte fra andre bibliotek. Jeg skal også bli flinkere til å raide hyllene til venner og spørre om å låne film av dem. Sist jeg fjernlånte film fra et annet bibliotek var hele kolleksjonen med alle de 7 SAW-filmene som jeg så for første gang (og likte godt!)

   På biblioteket mitt nå venter TV-serien om Little Dorrit (BBC- elsker TV-seriene deres!!). Den må jeg jo bare se nå som jeg 'nettopp' har fullført boken! :-D

   Slett
  2. Ja det er like greit og fjernlåne/låne av venner :) har spart på noen dvd som jeg ikke klarer og kaste.

   Jeg har lyst og begynne på Charles Dickens men jeg tror jeg skal begynne med en av de lettere bøkene om de eksisterer.Er i gang med game of thrones og det tar jo sin tid og :/

   Slett
  3. Ja det er like greit og fjernlåne/låne av venner :) har spart på noen dvd som jeg ikke klarer og kaste.

   Jeg har lyst og begynne på Charles Dickens men jeg tror jeg skal begynne med en av de lettere bøkene om de eksisterer.Er i gang med game of thrones og det tar jo sin tid og :/

   Slett
  4. En av Dickens første bøker, The Pickwick Papers er ikke så tung som mange av romanene hans. Og den er kjempe morsom! :-D Dickens kan teste tålmodigheten men SPRÅKLIG er han en av de aller beste jeg har lest! Vel verdt det!

   Jeg kan tenke meg at GOT tar sin tid! Jeg puttet de i leselisten for neste år (haha, jeg er tidlig år).

   Du må ikke kaste gamle dvd'er, men gi de bort til folk eller bruktbutikker!

   Slett
 2. Jeg tror dillene dine er noe av det mest underholdene jeg leser! Ble glad når jeg så det var nye diller:P

  SvarSlett
  Svar
  1. Ååå u made my day! :-D Tusen takk!!!

   Slett
 3. Alltid like moro å lese dillene dine :-D
  Den stor kinodagen ja, det var den beste kinodagen siden vi så Thor 2 i 2013 :-)
  Hadde helt glemt at jeg hadde lånt deg den filmen jeg... Men værsågod!
  Oh! Jonathan Strange & Mr.Norrell! Fikk nesten lyst til å se den om igjen jeg også nå :-P

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk :-D
   Helt enig i at den var den beste kinodagen siden Thor!

   Husk at jeg leverte filmen tilbake da, haha.

   Jonathan tror jeg vi kommer til å se om igjen hele livet gjennom <3

   Slett
  2. Ja, det er jo en god stund siden jeg fikk den tilbake nå så det var helt glemt at du i det hele tatt lånte den :-P
   Jonathan & Norrell kommer vi helt sikkert til å se flere ganger ja <3

   Slett

Trivsel!

SAMLESNING: PIRANESI AV SUSANNA CLARKE