søndag 14. juli 2013

Oppdatering på livet, eller det minst private av det 1. Jeg er hekta på serien Orange is the new black. Se det bitches; det er bra.

"I am not going crazy. I am surrounded by crazy and I am trying
to climb Everest in flip-flops, but I am not going crazy, okay?"
2. Jeg har fått meg en stor TV (47 tommer). Min første ordentlige TV. Den gamle er over femten år gammel. For meg er dette stor stas. Nå er jeg nærmere å være som 'alle andre'.

3. Jeg er syk. Snørrette, trøtt, vondt i halsen. Ikke ønsk meg God bedring i kommentarfeltet. God bedring er det verste jeg vet; hva om jeg aldri blir bra? Skriv heller noe annet random, hva som helst.

4. Jeg leser nesten ingenting lenger. Å lese fire sider i en bok krever all viljestryke jeg har. Denne lesegalskapen som slo over meg i to tusen og ti er på vei over. Sukk. Ja. Ja. Nå går jeg tilbake til å lese en bok i måneden som alle andre 'normale' (selv om jeg synes å være middelmådig er en synd, go big or go home! Vær deg selv, bare 10 prosent mer ekstrem, fake it til you make it).

5. Jeg er blitt tykk. Kom og kos med magen min. Myk og deilig (æsj).

6. Jeg liker øl plutselig! Eller, jeg liker Tuborg som er 'øl'. Før latet jeg som jeg likte det fordi det er så lettvint å drikke øl. Nå liker jeg det faktisk. Alt det arbeidet med å tvinge-like det gir endelig resultat! Woah.

 7. Jeg har begynt på bok to i Tyr Ar-trilogien. Nå hørte de nettopp en gigantisk sjøorm på havet.

8. Dette vil for alltid være sommeren alle sammen var redde og bekymret utenom meg som bare brydde meg om 'projekt få i hus den jævla TV-en!'

9. Jeg har lyst til å begynne å løpe som Moshonista men først vil jeg ha en slik ting som teller pulsen og lengden jeg løper og tid osv osv. Og publisere det i grafer. Slik som Moshonista.

10. Jeg har slitt ut den billige treningssykkelen min (1000 kroner pluss minus). Nå skal den kastes. Båndet inni føles løst og gir etter om du forstår? Jeg vet ikke hvordan jeg åpner og strammer derfor kastes den. Nå skal jeg løpe på tredemøllen og ute i stedet. Pes.

11. Jeg kjenner nå når jeg skriver at jeg har feber også. Gal i hodet.

12. Jeg skal kjøpe meg et togkort og øve meg på å ta tog for alt jeg vil i verden er i en by noen timer unna. Sist jeg tok tog fikk jeg en massivt angstanfall og lå og klamret meg til gulvet på do mens jeg brakk meg og fikk heteslag. Verden gikk rundt. Du verden det var kjipt! Jeg som likte å ta toget! Siden har jeg ikke tatt toget, som du kanskje forstår. Hvem vil ligge å klamre seg til gulvet på et skittent, bevegelig dass? Da er bilen bedre.

13. Mobilen min holder på å bli ødelagt og jeg dør. For ikke å snakke om det skrapa kameraet der alle bildene jeg tar meg det lever i et tåkehav. AHHHHH. Moderne mobiler har en levetid på et år, fuck them all!!!!

 14. Jeg har fortsatt ikke skrevet en tekst om Lydløs trompetisme. Herrigud. Hva skal jeg skrive.

15. Jeg har ikke bestemt meg for om jeg skal sende Lydløs trompetisme videre ut i verden gjennom bloggen mot porto eller bare gi den til en bruktbutikk med (nesten) alle de andre leste bøkene.

16. Jeg må kjøpe lyspærer.

17. Jeg er en Netflix-junkie.

18. Sonic Youth er med enda men Patti Smith begynner å bli ordentlig kjedelig. Spillellista på mobilen må ryddes.15 kommentarer:

 1. Gi bøkene til et skolebibliotek! Og kjøp med ei ny bok til toget! Tog + bok = sant! Se mye på tv. Håper leseiveren kommer tilbake! Om ikke, så blir du heller sprek, løp!
  Og noe random? Jeg har fått ny jobb! Juhu :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Før ga jeg bøkene jeg hadde kjøpt og lest til biblioteket om de ikke hadde boken fra før helt til jeg oppdaget de ikke registrerte bøkene de fikk i bokbasen. Hun sa at noen av dem som de hadde ville de selge videre på boksalg osv. Helt greit for meg, men bøker de ikke har?! Perks of being a wallflower for eksempel: jeg ga de den akkurat da hypen om filmen begynte, skolle trodd de ville legge den i hyllene til utlån da...

   Så nå går alt til bruktbutikker :-p

   Tog + bok= sant = enig!

   Grattis med ny jobb!! :-D

   Slett
  2. Fysj! Jeg hadde heller ikke gitt bøker til et bibliotek som ikke registrerte bøkene! I min tid som skolebibliotekar, hadde jeg blitt overlykkelig for nye bøker, det var jo aldri slik at budsjettet stod i stil til behovet for flere bøker ...

   Slett
 2. Ah, da skal jeg sette på "Orange is the new black" tverdt denne kommentaren er sendt! Blitt Netflix-junkie selv, og ser det dukker opp som forslag hver gang jeg søker etter Arrested Develeopment (FTW! Om du liker usakelig humor).

  SvarSlett
  Svar
  1. Hurra! Håper du digger det like mye som meg! Arrested development dukker opp som forslag til meg hele tiden, haha! Da skal jeg se det etter jeg har sett ferdig sesong 1 av Orange is the new black! :-D

   Slett
  2. Ble liggende å se halve natta, hehe! :-D Veldig rart å se forloveden hennes i annet enn American Pie.. Uansett, mange tomler opp. :)

   // Enig med du! Syns det var fantastisk stemningsfulle bilder. :)

   Slett
 3. 47 tommer er stort! Jeg var på Lefdal her om dagen og fikk øye på en 75", tenk å se film på den... Når det gjelder Netflix bruker jeg mer tid på å se gjennom hva som er der enn faktisk å se på et program så jeg skal sannelig sjekke ut "Orange is the new black".

  Ingen random fra meg, men håper jo at leselysten øker etter hvert - uansett så leser du jo litt innimellom :)

  SvarSlett
  Svar
  1. 75 tommer, wow; det hadde tatt hele stuen min det, jeg som bor i en liten leilighet på 33 kvadrat. Å se film på en sånn en må være utrolig digg, ekte kinofølelse.

   Håper du liker Orange is the new black like godt som oss (meg og Villfaren)!

   Leselysten kom til meeeeeg! Jeg får lese de fine bloggene dere enn så lenge; dere bokbloggere motiverer helt sykt <3

   Slett
  2. Ja, en sånn tv hadde vært noe, men kanskje man bør ha temmelig stor stue ja! Hvis det hadde vært mulig skulle jeg delt av min egen leselyst - jeg leser leser leser...

   Slett
  3. Jeg tror jammen du ga meg noe av leselysten din, i går leste jeg sakte men sikkert tredve sider (!) og er fornøyd med det altså! Koste meg gjorde jeg også. Takk for en god porsjon leselyst!

   Slett
  4. Bare hyggelig - glad jeg kunne være til hjelp :)

   Slett
 4. Jeg notererer meg:
  1. Gamle mobiler er best og jeg gråter sannsynligvis like høyt som deg for jeg mistet min i skogen og medmindre gavmilde familiemedlemmer leter igjennom skuffer og skap på jakt etter 90-tallsmobiler er jeg tvunget til å kjøpe moderne (arghhhh)

  2. Å løpe som Moshonista er søye enkelt. 1min jogg (også kalt subb), 1min gå - i 20min. Takksigelsene kan du sende opp til Grete Waitz. (før du aner ordet av det kan du også late som om du trener til maraton.)

  3. Det er INGEN. INGEN VITS å begynne å løpe uten gps - og det må være garmin. Når det gjelder løping er tall viktigere enn følelser.

  4. Hvorfor får du angst av toget.
  5. Tv-serien er notert.

  6. Lesetørke kureres som regel ved hjelp av vampyrer og/eller sex, begge deler i bokform.

  7. Fortsatt god tirsdag.

  SvarSlett
  Svar
  1. 1. Om du mø kjøpe en modern anbefaler jeg ikke Galaxy 2 om du tenker å bruke den som musikkavspiller når du løper; det gjør jeg med min og den liker ikke ristingen og henger seg opp! Ellers er det UTROLIG digg å kunne ha Spotify på moderne mobiler da.

   2. "1min gå - i 20min" - ler høyt! Den Grete Waiz-boka må jeg ha.

   3. Noterer, noterer. Jeg har herved opprettet en 'Morsomsparing-konto' på Dnb med tittel 'Forerunner'. Jeg synes denne har en fin fin pris for en nybegynner https://buy.garmin.com/nb-NO/NO/sport/loping-fitness/forerunner-10/prod107143.html

   4. Angst av toget fordi: når toget beveger seg føles det som jeg hopper i fallskjerm utenfor et hundretusener høyt stup. Uten fallskjerm. Lengre unna hjemme toget beveger seg, jo værre ble det å puste. Så fikk jeg klaustrofobi, jeg var fanget og kunne ikke gå av! Skrekkelig. Jeg må bygge meg opp igjen. Da jeg var liten tok jeg toget alene hele tiden.

   6. Vampyrsex, der sier du noe; jeg har fortsatt ikke lest den siste Sookie Stackhouse-boka. Jeg venter på at et bibliotek skal få den inn så jeg kan fjernlåne den.

   7. God onsdag (om elleve minutter).

   Slett
  2. 1. Takk for tipset om Galaxy, spotify på løpetur ville vært et pluss men jeg er svært forelsket i min bitte lille sansaclip (mp3) og kommer derfor bare til å høre 'gammel' musikk til den dør. Regner med at jeg har ca 5år på meg, for det mindre elektronikk det lengere levetid osv osv. Oppskrifta er ALT SEPARAT og store lommer på tur.

   2. Hmm, sorry for skru opp forventningene og senke terkselen med uklare formuleringer, 1min jogg + 1ming gå i 20min, osv + gradvis øking av joggedelen = maratonløper på no time.

   3. Garmin: altså når man først skal spare ville jeg hoppet rett inn på Forerunner 210 eller helst 610, uten ar prøvd noen av delene. 210 er den enkleste og 610 den dyreste og mest kompliserte. Selv har jeg fremdeles 305, og kommer meg aldri videre for Garmin har så eksepsjonell kundeservice at man får ny hver gang noen går i stykker før garantitiden på fem år. Jeg er nå på min andre 305.

   4. æsj til toget

   5. Vampyrsex = j.r ward og black dagger brotherhood. Blæh til Sookie og idiotiske Charlaine.

   6. Puh og god torsdag.

   Slett
  3. 2. "1min jogg + 1ming gå i 20min, osv + gradvis øking av joggedelen" høres fortsatt overkommelig ut. Men litt vanskelig å måtte følge med klokken hele tiden mon tro...

   3. Forerunner 210 eller helst 610 - notert og notert. Takk for tips og råd! Helt nødvendig.

   5. Å nei, jeg leste den første De svarte dolks selskap boka (på norsk, big mistake) og lo meg gjennom hele greia.

   Slett

Trivsel!

SAMLESNING: PIRANESI AV SUSANNA CLARKE