fredag 26. juli 2013

tanker om runking

av Silje Alnes (lånt, stjålet fra her

 
det er for mange drap og for lite runking i norsk litteratur.

man tar ikke livet så seriøst - døden kommer i første rekke og soloseksuell tilfredsstillelse er ikke så viktig. runking? hæ nei, hva er det? det gjør jeg isåfall etter at jeg har skrevet en tjue centimeter lang brødkniv gjennom en blondines brystbein - et sømmelig hendelsesforløp.
(når runker 
harry hole, runker harry hole,
hva tenker harry hole på 
når han runker, hvordan 
smaker sæden til harry hole
hvorfor runker 
harry hole, runker jo nesbø?
jo nesbø - hvorfor dreper du?
se, dét kaller jeg spenningsroman!
                                tømmingsroman!
                    underbuksekriminalitet:
hvorfor blør unni lindell 
fra underlivet, blør unni lindell 
fra underlivet, hvor gammel var 
unni lindell da hun fikk 
mensen, runker unni lindell?
unni lindell - hvorfor dreper du?)
 
 
 
 
 

9 kommentarer:

 1. Jeg kjenner jeg er dypt uenig med Silje Alnes. Knausgård og Renberg, feks, de tenker/skriver/snakker bare på runking, men kanskje er jeg bare litt sensitiv på området etter å ha tatt for meg både Tampa og The End of Alice på rappen - behovet for å lese om mennesker som berører seg selv - og andre - om enn bare i fantasien, er kraftig redusert, faktisk ikke-eksisterende - sannsynligvis never to return!

  SvarSlett
  Svar
  1. Silje Alnes burde komme hit å se forfattertipsene Renberg & Knausgård. Selv har jeg bare lest Renberg og synes ikke Jarlemann onanerte noe særlig. Min kamp 1 står i hyllen min, en ulest pocket; hva er dte jeg venter på? Jeg føler en leseliste. Ja, vet, jeg er gal i hodet.

   Slett
  2. hmm, kanskje jeg husker feil om Jarle, han sprang ihvertfall rundt og ropte JEG VIL PULE, Knausgård derimot var obsessed, selv om han påstår at han aldri rørte seg selv, skriver han side på side om det, dog ikke i Min Kamp 1, du må helt til 3, 4 og 5, for å finne slike ting. Spesielt de to siste.

   Slett
  3. Jeg gleder meg litt. Nysgjerrigheten er der (for nå) men så plutseliger jeg også lei.

   Slett
 2. Fantastisk! :-) ble forresten kjent med et nytt utrykk igår, "sinna-Runk" Hæhæ. Det er visist noe mannfolk før nådde ikke får pule, ifølge ei venninne :-P

  SvarSlett
 3. Hahah dette er det morsomste jeg har lest på lenge! Jeg tror jeg må legge til dette innlegget som favoritter eller noe så jeg finner det igjen! Fantastisk :D

  SvarSlett

Trivsel!

SAMLESNING: PIRANESI AV SUSANNA CLARKE