søndag 3. august 2014

EN SMAKEBIT PÅ EN SØNDAG #27 OPPFINNELSEN AV HUGO CABRETMari bak bloggen Flukten fra virkeligheten har tatt ferie og har satt blogg og smakebiter på pause. Men det har ikke jeg, og jeg håper det er greit.

Oppfinnelsen av Hugo Cabret er en barnebok som hedrer filmer og oppfinnelser. Det er en hyllest til kunsten og museer. Smakebiten kommer fra side 347:


Hugo åpnet boka og leste begynnelsen:
I 1895 ble en av de aller første filmene vist. Den het Et tog kommer inn på stasjonen, og handler om nettopp det - et tog som kjører inn på stasjonen. Men da toget kom susende i full fart på lerretet, hylte publikum av skrekk og besvimte, fordi de trodde at de skulle bli påkjørt. Ingen hadde sett noe liknende før. 


2 kommentarer:

 1. Jeg har heller ikke satt bloggen på pause i sommer og har lest mye mer enn jeg pleier. Takk for smakebiten, tror jeg skal sjekke ut Netflix for filmen allerede i kveld :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har også lest mer enn jeg pleier denne sommeren, så det hadde ikke fantes et verre tidspunkt om jeg skulle ta ferie fra den nå.

   Jeg gjør det slik heller at jeg bare blogger når jeg har lyst året rundt, null press: da trenger jeg ikke ferie. Men har ingenting i mot at andre tar ferie, absolutt ikke.

   Lå Hugo ut på Netflix?

   Slett

Trivsel!

PIRANESI MED MER