lørdag 12. september 2015

One sketch a day #24Jeg pakket vesken med tegnesaker, fredagsgodt, øl og nettbrett og ruslet til Anna. Der drakk vi vin og øl, hørte musikk, skravlet og tegnet. Anna hoppet fra det ene prosjektet til det andre og fant ikke helt roen. Men det gjorde jeg. Sånn passe. Vi hang opp ene montasje-tingen hennes der hun har limt sammen masse forskjellige bilder hun har funnet på nett, CD-omslag, magasiner og diverse.

Etterpå gikk Anna til sengs etter litt TV-serietitting mens jeg? Jeg dro på byen. Kom hjem klokken seks på morgenen og fant at naboen vegg i vegg narset fortsatt. Jeg ville legge meg og få en slutt på det. Så i stedet for å be henne dempe enda en gang gikk jeg bare å satt meg og tente en røyk midt i stua (de røyker ikke inne). Det fungerer alltid; kort tid etter var festen over.På vei dit. 


I formiddag våknet jeg med vond og hoven hals. Lungene mine er som vanlig ikke OK. Infeksjonen blusser og lever enda inni der. FML.
6 kommentarer:

 1. Det så veldig koselig ut! Har du sjekket ut wreck this journal? Den er ganske kul :)

  SvarSlett
 2. Mulig jeg er helt på jordet nå.. men med tanke på instagram-navnet ditt og lappen jeg leste på veggen på Ramp -er dette kanskje hos hun som har longboardutstillinga på Ramp nå? :-D

  SvarSlett
  Svar
  1. Åå, digger den! Så fine brett og perfekt sted å ha en slik utstilling :)

   Slett
  2. Så fint! Det skal jeg si til henne; da blir hun glad!

   Slett

Trivsel!

LEST OG HØRT SIDEN SIST