mandag 3. august 2020

SPRINTS BARNDOM (Lille Sprint #1)


Hei! Hvordan går det med alle i denne rare tiden vi er i? Jeg er frisk og har sommerferie. Har fått dratt på arbeid under hele corona-perioden. Heldigvis! Jeg bor alene så hadde jeg ikke fått dratt på arbeid hadde jeg blitt veldig ensom!

Jeg har lest et tegneseriehefte uten å skrive om den. Glemte det helt da det jo ikke er en typisk bok. MEN: den har et ISBN-nummer; og alt med ISBN loggføres på Bokelskere og Goodreads.
Bladet fikk jeg brukt av min søster etter hun hadde lest det. Og hun fikk bladet av et samboerpar hun kjenner godt. De ryddet hus. Ryddet ut gamle tegneserier.
De tidligste Lille Sprint-albumene på norsk selges ikke lenger i butikker, så disse er sjeldne. Etter endt lesning la jeg ut den for 100 kroner på Finn. Den gikk etter bare noen minutter! Jeg kunne nok tatt adskillig mer. Jeg har allerede funnet Lille Sprint 2 på Finn og kjøpt. Men den mangler en side sa selgeren. Det går greit! sa jeg og fikk den billigere (25 kroner). Den siste siden manglet. Jeg trodde jeg var okei med det. Men da jeg holdt den i hånden følte jeg noe rart. Noe ukontrollerbart. Jeg er ikke villig til å lese ett blad eller en bok der alle sidene ikke er tilstede. Jeg tror jeg er u-diagnosisert. Tvangshandlinger på lesefronten.
Bomkjøpet gjorde ingenting fordi jeg fant en fullstendig Lille Sprint 2 senere. Ikke lest enda da. Jeg skal kopiere siden som mangler med skanneren min og teipe den inn i den som mangler. Også selge for en 10 kroner. Var ikke det lurt?


Så hva synes jeg om tegneserieheftet? Humoren er enkel. Perverse  smågutter som gjør rampestreker. Prøver å få se undertøy og underliv til de jevnaldrende jenter. Og voksne damer. Humoren traff meg ikke helt. Ikke kunsten heller (men ikke dårlig kunst for det om). Mer har jeg i grunnen ikke å si.


Sprints barndom av Tome og Janry
Tegneserie
Belgia
Kilde: Fått av Anna
ISBN: 82-429-1759-0
47 Sider
Gitt den terningkast 3 på Bokelskere.


Har også en musikkblogg og en sitatblogg.
2 kommentarer:

 1. Hmm, hvilken diagnose tror du "tvangshandlinger på lesefronten" går under da?

  bipolar?
  ADHD?

  Kanskje diagnosen vil føre til utvidede trygderettigheter?

  SvarSlett
  Svar
  1. Haha! Skal huske det om jeg havner på trygd. Jeg tror det kan gå under OCD? Uten at jeg kan så mye om den sykdommen...

   Slett

Trivsel!

LEST OG HØRT SIDEN SIST