fredag 7. august 2020

TØRST AV JO NESBØ

Sommerboken min i år. Koser meg alltid med Harry Hole. Det er spenning, blod og humor.

Bok nummer 11 (!) om Harry. 5 kroner på biblioteket. Skinnsykt. Boka er spennende fra første side. Dette er ikke noe jeg bare sier. Mener det. Det er en konstant driv, BAM der er du i gang. Marerittet har startet.

En god krimbok. Så hvorfor ga jeg den bare terningkast 4 på Bokelskere? Jeg vet ikke. Jeg har gått og tenkt på det. Bokstavelig talt gått og tenkt på asfalt og i skog med hunden. Jeg tror jeg har svaret. Det manglet noe varme? Savnet det nære forholdet til Harry. Men Harry er jo der med oss hele veien. Lurer fortsatt på om jeg er for streng.

Har lyst til å kaste meg på sykkelen og dra på biblioteket og låne den neste: Kniv. Men. Ønsker å lese bøkene i bokhyllene hjemme også. Men sommeren er ikke over, jeg har en og en halv uke med ferie til. Jeg har funnet frem mer spenning. Åh glede! Det som ikke dreper oss av David Lagerkrantz. Bok 4 om Lisbeth Salander. Jeg vet å kose meg!


Tørst av Jo Nesbø
2017 H. Aschehoug & Co
ISBN 978-82-03-36166-1
526 Sider
Innbundet
Bokkilde: Kjøpt selv, kassert biblioteksbok
Har også en musikkblogg og en sitatblogg.


2 kommentarer:

  1. Hmm, du driver stadig og øker listen over bøker jeg må lese. Da har jeg allerede over 100 skjønnlitterære titler (je, jeg leser ikke kun poesi)

    SvarSlett
    Svar
    1. Hehe! En trygghetsfølelse det da - å aldri gå tom for bøker en ønsker å lese. Men du som ikke liker å få makabre bilder i hodet så tror jeg ikke krimmen til Nesbø er noe for deg. I den her boka er det en seriemorder som biter ofrene med et taggete jerngebiss! Personlig elsker jeg det grusomme... hehe

      Slett

Trivsel!

PIRANESI SKAL BLI FILMATISERT