lørdag 2. mars 2013

Nå er jeg Anne Kat Hærland


Denne uken har jeg også vært i store smerter. Sist uke hinket jeg rundt med vondt fot etter å ha trynt i lokalet mellom to konserter i fylla. Jeg hadde på meg Jeffrey Campbells Lita sko med en svart kjole og store mengder alkohol i magen og lykkebobler i hodet. Det var skoene og det glatte gulvet sin feil, ikke meg. Jeg har altså aldri trynt før, verken i fylla eller edru (!). Jeg lå der tålmodig og ventet på at en kjekkas skulle løfte meg opp igjen, ikke si jeg har trynt for ingenting, dette må jeg utnytte tenkte jeg. Etter cirka seks sekunder ble jeg løftet opp, yes! tenkte jeg. Fortsatt (to uker idag) er foten vond og etter mye krangling med legen kom vi (hun) frem til at lilletåen min ikke er brekt. Faen, tenkte jeg, det hadde vært en god historie. Hvem skal synes synd på meg nå! Denne uken har jeg hatt smerter jeg selv er skyld i. Jeg har børstet ut dreadsene mine. Det var ikke spesielt mye hår igjen og det som var igjen kan ikke egentlig kalles hår. Ull. Bææ bææ. Så idag har jeg vært til frisøren, vandret gatelangst gjorde jeg, i dritt vær, storm for tenkt! Jeg gikk fra frisørsalong til frisørsalong og spurte om noen hadde noen ledige timer. Til slutt fant jeg lykken. Klipp klipp klipp, prate fjase, prate.

Nå ligner jeg på Anne Kat Hærland.Hun er kul, hun. Men jeg er tross alt bare to og tjue år, dette kan jeg ikke ha noe av. Så nå skal jeg farge det RØDT. Eller var det lilla? Frisøren nærmest tvang pakken på meg, jeg kunne ikke annet enn å spørre henne om å reise seg fra meg og slippe meg fri, jada jada, jeg kjøper denne pakken, slapp av! 

Jeg turte ikke å si til henne at det var hun som lærte meg norsk i barnehagen. Uff, så skuffet hun hadde blitt. Her sitter du, tatoveringer, nettopp hatt dreads, ødelagt ditt eget hår og den sminken der!!

Nå skal jeg spise pølse og brød (love it), se litt på TV, hvile foten, den er så vond etter å ha gått på den, lese litt mer i Jungelboken, skikkelig koselig er det, og etterpå farge det rødt. Eller var det lilla? Det kan hende jeg må ut og drikke EN Irish Coffe i natt, jeg er så utrolig hekta. Hei hei, hade forresten, jeg skal bare sitte her å drikke opp denne her jeg, jeg er egentlig ikke ute, det er bare litt sånn lørdagsgodt. En bare, EN.

19 kommentarer:

 1. Du liker virkelig på AnneKat! :D Ikke farge det rødt eller lilla - forbli blond - så kan det kanskje være, at når AnneKat tryner neste gang så trenger man ikke lete lenge etter en stand-in! Kos deg med Irish'en du, én eller flere. Sitter selv og tenker på å ta meg en tur alene på kino. Det er ÅR siden sist! Og kanskje ta meg en .. Irish etterpå, eller to? ;o)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ble det kino, hvilken film så du? Jeg har selv begynt å gå på kino alene, ganske ny i 'gamet' og synes det er ganske frigjørende!

   Slett
  2. Ingen kino dessverre. Min kjære sønn kom med 2 filmen han hadde lastet fra nettet, så det ble date med begge kattene og en hund i sofaen istedenfor. MEN - det BLE irish! :D Syns igrunnen det kan være helt greit å gå på kino alene. Eneste jeg ikke helt fikser er å gå på komedie! Jeg har en tendens til å brøle-le, og det syns jeg blir litt kleint når jeg sitter der, hehe..

   Slett
  3. Å, det hørtes no bra kjekt ut det også, puser og voffen! Litt sjalu!

   Slett
 2. Snasent! Å ligne på AnneKat er da ikke ille? Tror det blir fint rød/lilla også.

  Irish er sykt godt. Nå fikk jeg lyst på koseirish.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Anne Kat er tøff hun altså men det var så fremtydelig og ikke noe jeg vil være kjent for, jeg vil ligne MEG. Om du skjønner.

   Slett
 3. Selvfølgelig var det skoene og gulvet, annet er ikke å tenke på. Og når du først lå der, hvem løftet deg opp? Var det en kjekkas? Bæ bæ lille lam kan synges i flere varianter, og det passer i grunnen godt til bortfallet av dreadsene dine :P

  Forresten: Hvordan går det med foten, frøken Hærland?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe! Kjempe kjekk! Vil likevel ikke gå så langt som å anbefale andre kvinner å tryne hardt for alt i alt vet du ikke hvor lenge du vil hinke rundt. Nå har det gått fjorten dager og jeg hinker fortsatt! Klarer å gå vanlig hundre meter eller to og resten av dagen er det bare fot. Hysterisk tullete!

   Slett
  2. Nei, det er vel ikke den beste måten å komme i armene til en kjekkas :) Høres vondt ut med den foten.

   Slett
 4. Fortsatt gorgeous, da! Jeg farget nettopp håret mitt sjøl, og er ikke lenger blond jeg heller. Nå er jeg mørk & mystisk brunette, og føler meg ganske fin.

  SvarSlett
  Svar
  1. Aww, tusen takk! Deilig å forandre litt på seg når en ny årstid kommer.. Vedder millioner på at du er super fin også som brunette OGSÅ! :-D

   Slett
  2. Du får sjekke på instagram;)

   Slett
 5. Jeg synes du var kjempetøff..hvorfor ikke være litt Anne-Kat en stund? ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk :-D Alt for store fotspor å fylle altså :-p

   Slett
 6. Vakre du! Du minner litt om Anne-Kat, men du er så definitivt deg så det ville jeg ikke bekymret meg om. Hallo...skal vi ikke få høre noe mer om denne kanskje, kanskje ikke drømmeprinsen som plukket deg opp i nødens stund?

  Håper helgen din har vært(og er) fin! Jeg hadde tenkt til å drikke vin i kveld, men så glemte jeg det helt bort. Har ikke smakt en dråpe på evigheter og kunne godt tenkt meg et glass, men nå gidder jeg rett og slett ikke å åpne noen flaske. Tusler heller til sengs med min gode bok.

  SvarSlett
  Svar
  1. Vakre Mari :-D Tja, hva kan jeg fortelle om frosken, super kjekk og sterk som løftet meg opp. En godt bekjent og ingen mystisk prins eller konge.

   Håper det byr seg på fri til litt vin i fremtiden. Jeg ble så trøtt på lørdag og skulle bare ta en liten dupp og våknet alt for sent til at jeg orket tanken på å ta et glass eller gå ut.. Så jeg sov videre til neste dag, hehehe. Ikke alltid det går som vi tenker, hva? :p

   Slett
 7. Hihi! En yngre (og mer belest) utgave av Anne Kat Hærland!

  Neste gang du faller si den velkjente kommentaren: "Jeg falt ikke, jeg skulle bare hilse på bakken! Så det så!".

  SvarSlett
  Svar
  1. Det skal jeg komme på å si! Det var lurt!

   Tror du jeg har lest mer enn Anne kat? Wohooo :-D

   Slett

Trivsel!

PIRANESI SKAL BLI FILMATISERT