mandag 23. september 2013

Dritt


Jævla NRKlisens. Jævla Netflix. Det er null kroner på konto og akkurat i det jeg har begynt på en ny serie, Hemlock Grove, som jeg liker godt krever Netflix at jeg putter penger på konto for å få se videre. Jeg rakk å se tre deilige episoder som minner om True Blood bare hakket særere. AHHH. Jeg la meg og sov og mitt eneste lyspunkt for å orke å våkne igjen var at jeg bare kunne snu meg i sengen, åpne laptop og fortsett å se under dyna i denne kalde, kalde, kalde leiligheten. Og hva møter meg? Jeg må betale for en ny måned først. Jævla husvært har heller ikke skrudd på radiatorene enda. Jeg kommer sikkert til å må feire julen i leiligheten alene i ti grader i år også. Nå er livet ganske dritt. Nøyaktig en hel uke med knekkebrød med nugatti, vann og utvannet te. Det verste er uansett at jeg må leve uten Netflix.


Ellers har jeg, som fortalt før (tror jeg) endelig blitt kvitt bråkenabo. Happy ending? Nei. Det har flyttet en ny nabo som ikke vil la meg være i fred!!! Hun kakker på døren min ti ganger om dagen (jeg overdriver ikke), vil bomme røyk, være venner og prater i en fei når jeg prøver å se favorittprogrammet mitt Åndenes makt. Fårikål, som jeg laget for første gang i mitt liv (stolt) ville hun også ha her forleden. Min gamle nabo banket i det minste ikke på døren min i alle de årene han bodde her.


Nå angrer jeg på at jeg tok en øl på onsdag, at jeg dro på konsert på torsdag og ble full, kjøpte med meg burger og Pepsi Max hjem og så verdens beste film (LOL), forså å dra ut på lørdag og bruke mine verdifulle hundre kroner på en VASSEN irish coffee. Det er siste gang jeg kjøper meg Irish på stamstedet mitt. To ganger på rad har de gitt meg en smakløs, ekkelt glass med... piss.


Det må jeg fortelle! Etter konserten på torsdag fikk jeg en GIGANTISK (tom) flaske Irish til å pynte opp leiligheten med av damen bak baren. Jeg har ikke helt bestemt meg for hva jeg skal gjøre med den enda. Bilde kommer når jeg har funnet på noe lurt. Jeg fikk også en oransje kopphånduk det står Jægermeister på og en nøkkelringbånd-ting. Haha, gratis! Jeg vurderer å selge alt sammen på Finn.no slik at jeg kan kjøpe meg mat, eller enda viktigere: Netflix.

Fucket opp hele budsjettet mitt.

Leser ingenting for tiden. Bare favorittbloggene mine.
Dere vet hvem dere er.

Se så stor! Den må brukes til noe stilig.
Og nå vet jeg hvilket merke jeg skal
kjøpe når jeg skal lage min EGEN Irish som
faktisk smaker GODT.

Favorittskoene mine for tiden. De grå altså. I sted gikk jeg på
butikken for å kjøpe sigarettpapir for de siste kronene i brun strømpebukse og disse. Masse oppmerksomhet
fikk jeg også.

Fyllefangst. Gi bud.

En hel uke. Jeg kommer til å dø. Ikke har jeg gamle bråkenabo
å stjele pant av når jeg er sulten heller. Jeg skal ikke ringe mamma.
Dette skal jeg klare.


8 kommentarer:

 1. digger bloggen din ... du skriver utrolig bra! håper det ordner seg for deg!
  utrolig kjipt med netflix og nrk lisens :( men nugatti og rødvin er gode saker :p

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! :-D

   Det ordner seg alltids, det gjør det bestandig. Ahh, rødvin, I love it. Prøver å begrense meg til bare å drikke i helgene og klarer som regel det, bortsett fra uken som gikk, da ble det litt ekstra kos. Men altså, jeg var ikke ute på fredagen. Nugatti, det vokser jeg aldri fra!

   Netflixen min :-( RIP.

   Slett
 2. Ikke åpne døra når hun banker på, og du kan komme til meg på julaften hvis du overlever en gal familie ;) problem solved!
  <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Aw, fine du<3

   Jeg lar være å åpne 9 av 10 ganger. Ignorance is bliss :-D

   Slett
 3. Altså, hør nå på de gamle tantene.
  Man skal ikke betale nrk.lisens før man er over 30, og man åpner aldri døra når det ringer på, ifall det er lisensmannen. Man overlever best på tyttebær og det er alltid lov å ringe mor. Man skal ringe mor, det gjør mødre lykkelige og komme styrtende til, med loff, ridderost og penger til strøm. Nugatti er en djevelens godteboks, som fører til at selv når man sulter tar man ikke av bonuskilo og utvikler kinnbein. Tantene har alltid rett!

  SvarSlett
  Svar
  1. :-D

   Mor villet bedt meg gå på Nav og når jeg hadde takket nei til det hadde hun kanskje, etter my om og men og tusen sukk overført penger. Nei, dette skal jeg klare, jeg er tross alt tyvetre år og når jeg har prioritert å være sosial med alkohol har jeg fortjent en tung uke. Som man reder ligger man.

   NRK er teite.

   Slett
  2. ahh, så modent og nesten 40 av deg -)
   Selv har jeg aldri forstått meg på dette med leken og steken og hadde ringt morra mi med engang.

   Slett
  3. Uh uh, jeg har skapt reaksjoner. I like it. "Ringe mamma/pappa, ikke ringe mamma/pappa?" er et kjent dilemma i hverdagen til oss unge voksne. Så må vi ikke glemme at foreldre er *forskjellige*. Moren din er sikkert super, gratulerer.

   Så hørte jeg på de gamle tantene og sendte meldning til mamma. Hun skulle til byen i går med hunden som skulle kastreres og hadde med poser med mat og hundre og femti kroner cash med forsikringer om at "jeg får det igjen, sant?" Hun har nemlig ikke så mye å klare seg med selv forstår du. Mange klemmer, mange forsikringer, dårlig samvittighet og slitne øyne: det ordnet seg. Var det verdt det? Ja. Men var det gøy, nei. Nå nærmer jeg meg seksti med stormskritt. Can't wait.

   Slett

Trivsel!

PIRANESI MED MER