tirsdag 17. september 2013

film film film #6


Filmer jeg har sett og likt godt siden sist.


Thor (2011) Åh, hellige. Den fant jeg så bra at jeg så den flere dager rett etter hverandre. A sa da jeg sa (hehh) at Chris Hemsworth er en flott Toremann: "ja, og det er virkelig det eneste bra med den filmen". Jeg skammer meg nå så klart over at jeg liker filmen, jeg kan ikke stoles på, det kan hende jeg liker den bare fordi Hemsworth er en fin Gud. Trist men sant. Thor 2 kommer ut om femti fire dager (den åttende november) om jeg har telt rett. Psst, Kine: leser du, femtifire dager!

127 Hours (2010) Anbefalt av I som jeg gikk inn i på biblioteket. Basert på en sann historie og greier. Jeg er redd; jeg gjør som hovedpersonen: jeg drar på turer uten å si fra til noen når og hvor. Dette kan altså bli min tåpelige død en gang. Men pytt- jeg har ingen å si fra til og dermed er det ingenting å gjøre med den saken.

Starlet (2012) Hovedpersonen er en svært ung, tynn (helt sykt) jente/"kvinne" som jobber med porno. Jenta som spiller Starlet er barnebarnet til Hemmingway elns.

The Avangers (2012) Sett den før, sikkert vært på en tidligere liste også, liker den fortsatt.

Charlie and the chocolate factory (2005) Sett den før, har ikke vært på en tidligere liste, liker den fortsatt. Så den med mamman min og søsteren min som var på besøk og fikk servert taco og sjokoladeis med brownies i. Good times. Det skremmer meg at filmer blir bedre av at du ser dem med andre. Når skal jeg bli glad i folk? Kanskje jeg må bli glad i meg selv først.Random bildet som ligger på PCen. Bildet av Hushpuppy
(også denne gangen) fra filmen Beasts of the Southern Wild (2012). 
Ellers har jeg vært på kino (med Kine) og sett skrekkfilmen The Conjuring. Jeg har ikke sett noen flere filmer fra boken 1001 filmer du må se før du dør. Buu. Lite leser jeg også. I natt ( ja, vet, nattugle, move along) så jeg ferdig Heroes. I stedet for å fortsette å se Game of Thrones der jeg slapp sist tenker jeg å konsentrere meg om å se filmene på Watchlisten min på Imdb; hvis ikke blir de aldri sett.


4 kommentarer:

 1. Hjelper å bli glad i seg selv først, ja. Vi er glade i deg vi for det, da!

  SvarSlett
  Svar
  1. Å være selvkritisk er jeg god på! En god sak å jobbe med. Åh, jeg er så glade i dere også!

   Slett
 2. Toremannen er absolutt et godt alibi for å like filmen. Basta! Charlie and the chocolate factory -> meget underholdende, og sikkert (forhåpentligvis) tankevekkende for barn, men...Beasts of the Southern Wild - den er tankevekkende for alle! Utover at jeg har sett disse, har jeg også startet på serien Orange is the new black og liker den godt :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Enig! Beast of the southern wild tenker jeg på den dag i dag. Den satte seg fast i sinnet...

   Hurra!!! Jeg så Orange is the new black i rasende tempo, totalt hekta og umulig å ikke se 'bare en episode til'.

   Slett

Trivsel!

LEST OG HØRT SIDEN SIST