onsdag 12. mars 2014

Spørsmålrunde


Jeg har funnet en rekke fine spørsmål å svare på, på bloggen til Sukkerrør.

Hvordan ser skrivebordet ditt ut?
Jeg bruker ikke, har ikke et skrivebort i leiligheten. Jeg har et gigantisk ett i boden min på fellesgangen, jeg har rom til et skrivebord men jeg trenger luft i rommene. For mye møbler kveler meg. Nå sitter jeg med laptopen på fanget når jeg skriver og leser blogger, som er stort sett det jeg gjør på internettet, bortsett fra å betale regninger. Ellers så har jeg skrudd opp den ekstra platen til kjøkkenbenken min, som jeg fikk gratis fra en frisørsalong, og der kan jeg sitte selv om ingen av stedene, sofaen med laptopen på fanget eller ved kjøkkenbenken er behagelig. 

Et bilde av deg akkurat nå, med webkamera!

Jeg eier ikke et webkamera. Her er et av de siste bildene jeg har tatt av meg selv med mobilen:

Det tristeste som har hendt i år?
Hundeoppdretteren jeg kjøpte hunden Ullrikk av, døde. Det gjør meg virkelig vondt og gjør meg trist, det selv om jeg aldri har truffet henne ansikt til ansikt. 
Det beste som skjedde i fjor?
Jeg begynte å gå i samtale igjen etter å ha avbrutt det tidligere det samme året. Jeg og den ene søsteren min har kontakt igjen etter mange år uten. Jeg begynte å henge med Kine. Jeg begynte å få til å spise mat uten å trene en time etterpå, jeg fikk også til å spise før jeg skulle ute og å spise sammen med andre OG å spise ute på resturant. Jeg feiret juleaften hjemme til foreldrene mine etter å ha feiret julen alene i flere år. Jeg oppdaget mitt nye favorittsted å trene og gå turer til. Jeg tok toget masse. Jeg begynte å være fosterhjem for Dyrebeskyttelsen. Jeg fikk varmt vann i dusjen etter å bare å ha hatt lunket vann i flere år. Og alle pønkkonsertene i byen.

Siste tre sms:

Et av søsteren min i natt der hun ga beskjed hvor langt de hadde kommet på turen hjem, fordi hun skulle stikke innom meg en tur. Det endte opp med at vi så den siste episoden av GIRLS, pratet og spiste natt-middag sammen.

Neste meldning er fra ei fra Dyrebeskyttelsen der vi avtalte når hun skulle plukke meg opp på kvelden i går. Vi skulle på årsmøtet i Dyrebeskyttelsen.


Den tredje er fra mamma der vi avtaler når hun skulle komme og hente hunden sin Ullrikk som jeg har vært så heldig å låne i noen dager. Hun hentet ham på kvelden, mandag. Current obsession: 
 1. Lese blogger
 2. Prison Break 
 3. Vann 
 4. At det regner ute 
 5. Vaske klær, duker, tepper, sengetøy osv 
 6. Ta toget 
 7. Møte opp!
Musikk:
Sangen Drunk in Love av Beyonce.


TV-serie:
Prison Break! GIRLS, Parenthood. 


Klær:
Det jeg fortsatt får på meg i skapet. Ganske enkelt. Her en dag revnet ene buksen min i låret (da jeg var hjemme, heldigvis!) fordi den er så slitt og utvasket. Den er ikke trang på en gang. Jeg kjøper sjeldent nye klær, vil heller bare bruke det jeg har og bruke penger på andre ting. Som å betale regningene. 


Mat:
Brødskive, eggsalat, tomatsuppe, nudler, karbonader. Drittmat jeg ikke burde spise men lenge leve latskapen og tom lommebok. 


En jobb du aldri kan ha: 
Helsefagarbeider, tannlege, frisør, lærer (!!!!). Busssjåfør. 


En ting du misliker med andre: 
At de forventer at alle ønsker kjæreste og at det skal være et mål for alle; å finne en partner. Lenge leve individualiteten! 


En dårlig side med deg selv: 
Jeg er for usikker på meg selv. Jeg er for snill. Jeg gir opp for lett. 


En matrett du har lyst på akkurat nå:
Hamburger og pomfri. Jeg skal ha på bukse og gå over veien og kjøpe. Jeg er sulten, lat og skal om noen timer i et møte. Nok tid til å lage mat men siden jeg er så flink... får jeg lov.Planer for helgen?
Jeg har ikke lagt noen planer enda, jeg ser alltid an formen. Blogge! Lese bok! Lese blogger! Se Prison Break! Gå opp Oftenåsen! DET skal jeg. Hva annet jeg skal, det vet jeg ikke enda. Men jeg skal helt garantert (!) ligge i sengen og høre Ringenes brorskap til jeg sovner, herlighet, jeg gleder meg hver dag til jeg skal ligge og lytte. Det er KOS. 


  

 
  Ha en happy onsdag! 


4 kommentarer:

 1. Den her:

  En ting du misliker med andre:
  At de forventer at alle ønsker kjæreste og at det skal være et mål for alle; å finne en partner. Lenge leve individualiteten! "

  Enig. For oss som elsker å være singel så er det her gnålet om å skaffe seg kar bare slitsomt. Best å være alene hvis det ikke er full klaff og totalt himmelskt hvertfall de første 3 årene. Hvis ikke er det ikke noe å satse på og folk virker bare desperate og uselvstendige. Stoler ikke på folk som er redde for å være single, rett og slett.

  SvarSlett
  Svar
  1. "Stoler ikke på folk som er redde for å være single, rett og slett." JA! Enig! Jeg blir rent skeptisk av folk som ikke tør å være alene. Oppvokst av en alenemor for tre føler jeg null sympati med de kjæreste-trengende. Fult mulig å finne kjærlighet i hverdagen uten å være i et fastforhold, om det er fra katten, en mann, mamma, en vase blomster i vinduskarmen, en bok eller lønningsdag. Folk må skjerpe seg å slutte å lage barn for at kjæresten ikke skal stikke av og heller gå til psykolog.

   Slett

Trivsel!

SAMLESNING: PIRANESI AV SUSANNA CLARKE