fredag 19. juni 2015

Antall uleste bøker i hylla
Jeg har nøyaktig 103 bøker ulest i bokhyllen min. De fleste eier jeg. Et titalls låner jeg av noen. Svært ofte leser jeg de etter den rekkefølgen de dukker opp. Men ikke alltid. Bibelen er enda ulest, jeg har jo begynt på den, men regner den som ulest siden den er satt på vent.

Enn dere? Har dere nøyaktig oversikt? Jeg gikk over hylla i kveld. Oversikt. Tilfredsstillende.

Nå leser jeg Marekors av Nesbø; den låner jeg på biblioteket. Lydboka jeg sovner til hver natt er også fra biblioteket. Rebecca av Daphne Du Maurier. Det er deilig å endelig være ferdig med Silmarillion av Tolkien på lydbok. Det tok for alltid!


Mamma sender meg bilder med Pinterest mange ganger om dagen. Aldri fred å få. God helg! God lesning! 
8 kommentarer:

 1. De jeg har fremme har jeg lest mye av men hvor mange er jeg ikke sikker på. Når vi får større leilighet skal jeg skaffe flere bokhyller og da kan jeg ha de jeg liker best framme

  SvarSlett
 2. 189... Jeg trenger knappe to år på å komme ajour med eksisterende lesehastighet. Uten å kjøpe/få/lytte til andre bøker. Det skjer aldri, og jeg har vel innsett - at jeg kommer til å gå i graven med noen meter uleste bøker i hyllene. Sånn er det bare :-) OG, så har jeg full kontroll. Alle våre over 2000 bøker er behørig registrert i LibraryThings på nettet (bortsett fra en haug på 15 stk som ligger på vent ved senga, men de har jeg kontroll over). Sa kontroll-freaken :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Bare 2 år! Over 2000 bøker og bare 189 uleste! Wow! Du imponerer!

   Slett
 3. Absolutt ikkje. Eg har ikkje ei enorm mengd bøker, så det burde jo vera mogleg å ha kontroll! Seinast i går såg eg gjennom ein del av bokhylla som eg sjeldan ser (den delen som er gøymt bak skrivebordet) og fann fleire bøker som eg trudde at eg hadde gitt bort. Ser på det som gratis gåver til meg sjølv.

  SvarSlett
  Svar
  1. Gratis gaver til seg selv høres fantastisk ut.

   Slett
 4. Aldri i verden om jeg teller!

  SvarSlett

Trivsel!

SAMLESNING: PIRANESI AV SUSANNA CLARKE