lørdag 6. juli 2019

FJERDE MOSEBOK

Bildekilde: Bokelskere.noGledet meg til å begynne på den fjerde; gjentakelsene irriterer ikke, men gjør teksten beroligende. Gud ber om folketelling over det israelske folk i Sinai-ørkenen. Hver stamme skal bo i hver sin leir med hvert sitt flagg. Det hersker orden. Herren gir beskjeder til Moses som viderefører det til israelittene. Herren bor i midten av leiren, i det hellige teltet. Han har lovet dem et land "som flyter av melk og honning". Mange gjør oppstand mot Gud, og de blir straffet med døden.

Det er alt jeg skrev i notatboken min jeg nesten alltid har ved siden av meg selv mens jeg leser. Har et lite mål om å begynne på den femte og siste Moseboken før året er omme. Leser i det hele tatt få bøker i år men å lese litt er bedre enn ingenting. Og når eksamener og ny jobb er skyld i lite leseenergi klager jeg ikke!


Bibelen
Det Norske Bibelselskap 2000
ISBN 82-541-0559-6
Innbundet
Bokkilde: Min egen, fått i gave 
Fjerde Mosebok er på 44 sider.SE OGSÅ: 


Mitt eget bilde. 

Jeg har også en Musikkblogg

3 kommentarer:

 1. Synes spesielt 3 mosebok var veldig tung, blir bedre i 4 og 5 mosebok :)

  Har du lest noe i det nye testamente enda?

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei, har bare lest de fire første Mosebøkene. Skal lese Det gamle testamentet før jeg begir meg ut på den nye. Har du lest hele Bibelen.

   Slett
  2. Nei ikke hele men har en bok som heter en helt overkommelig bibel som har bibelvers for hver dag og hva i bibelen du kan lese for og komme deg igjennom basics :)

   Slett

Trivsel!

LEST OG HØRT SIDEN SIST