torsdag 24. januar 2013

De lever, de lever

På oppfordring fra Bokofilia kan jeg fortelle og vise at kattepusene fortsatt lever under min sterke og innflytelsesrike bevoktning. Jeg er som Humlesnurr som passer på, lærer opp og beskytter to små Harry Potters. Ingenting galt hendte (nesten) og ingen ble klort (alvorlig) eller drept. Glede!


SLAKT. 

Nei da, TULLA. Uff, beklager: Jeg har skikkelig svart humor har jeg hørt.
Man kan ærlig talt ikke noe for hva man ler av og ikke.En drage som vokter skatten sin sånn som i Hobbiten vet du! Har du sett den på kino, det har jeg, TRE ganger. Jeg vinner.


 "VÅKN OPP." "drit og dra lille menneskebarn" fikk jeg til svar. Se det uttrykket.


Senere fikk jeg betale for min innpåslitne kameraføring. Ivan satte seg liksågodt til å ha stirrekonkurranse mens jeg slo opp engelske ord og leste. Svært forstyrrende.


Her slapper vi av. Jeg ser på Harry Potter og Føniksordenen og Oskar drømmer om seksbeinte mus og tvinger meg til å stryke han på magen i flere timer i strekk. Det var ikke bare feil for han er skikkelig god og mjuk og ta på.

Ivan ble så lei av meg etter fire dager at han vurderte å ta livet sitt. Jammen godt at matmor kommer hjem i kveld. Dette kunne gått alvorlig galt.

18 kommentarer:

 1. heee heee heee :D nydelige pelsdotter

  har du forresten sett filmen "the way" ? (kan lese om den på bloggen min) den fikk meg til å tenke på "into the wild" ... tenkte eg skulle nevne det siden du også liker den filmen :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Åh, jeg skal gå og lese om den! Den har jeg ikke sett :D Supert at du tenkte på meg da :-D <3

   Slett
 2. Å for noen skjønne katter! Ser ihvertfall ikke ut som de har hatt det særlig stressende i ditt selskap. Skikkelig avslappa :o) Traktor ("lillepus" hos oss - som ikke er liten lenger, men ihverfall yngst) har jeg bestilt kastreringstime til. Neste mandag blir han konsulent, på lik linje med bikkja her. Nå har han kun 1,5 uke igjen å være mann, så han får bare stå på - HAHA! Må se å få tatt noen bilde av kattene og hunden her også. Har en kul video av Traktor og Toby (bikkja) når de leker på gulvet. Skal prøve å få postet den ved anledning :o)

  SvarSlett
  Svar
  1. "Stå på", nå lo jeg høyt og lenge gitt! xD

   Disse to er også kastrert. De har vist blitt noe roligere etterpå og lagt på seg noen kilo men fortsatt futt i dem, aller mest når ingen ser dem. Ser tydelige tegn på høy aktivitet om natten dagen etter, hehe.

   Gleder meg til å se videoe! jeg har allerede lagt ut vidoer av den rare hunden til mamma: Ullrikk. Han er skikkelig sær, liker å stå å bjeffe mot havet og høre sin egen 'stemme'. Her er linken http://stjernekast.blogspot.no/2012/09/ullrikk-ved-elven-i-juli.html

   Slett
  2. Jeg fikk ikke filmene til å fungere jeg, gjør du? Jaja, de ligger på youtube også:

   http://www.youtube.com/watch?v=wBlCD6fjl8M

   http://www.youtube.com/watch?v=OJl8wgQn9Do

   Slett
 3. hehe :) skjønne pusekatter.. kule bilder inkl. hisoriene til :) liker humoren din jeg :P hihi

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, hihih :-D Veldig bra du ikke synes den er for svart!

   Slett
 4. Herlige kattebilder. Ingenting er så avslappende som katter som sover. Kjenner at jeg blir søvning av å se på bildene. Jeg er en katteelsker, men kan ikke ha det pga at dattera mi har astma. Så da er det 2 stk ulldyr som sier boff. Boff, Boff. Altfor mye boff. Og det gjør ikke katter. Masemjauer litt. Men ellers bare burrelyder. Da jeg fikk hund etter å ha katt i mange år,da var han så stille. Lusket etter meg hele dagen og var så stille. Hvorfor maler du ikke tenkte jeg. Boffe begynte han med da boff nr 2 kom. Nå er det konkurranse; hvem boffer mest og høyest når noen ringer på eller kommer hjem.

  SvarSlett
  Svar
  1. Selv er jeg en nemlig en hunde-person over en katte-person så misunner deg to boffere. Hunden til mamma bjeffer ekstremt mye også. Han er av den vaktsomme og skvetne typen. Det har gått så langt som at de har kjøpt et bjeffehalsbånn. Den er effektiv.

   Slett
 5. Åh de er nydelige!! <3 Kjempesøte! Og jeg synes du er morsom jeg ;) Men jeg liker litt svart humor!

  SvarSlett
 6. Så vakre! Og nå kan jeg puste lettet ut. Både du og pusene klarte brasene ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Yes, det gjorde vi! Alle lever godt! Åå, de er så fine så. Også er de så mjuke å ta på, engle-pels.

   Slett
 7. Så mange fine kommentarer! Skal fortelle de om det :-) tror du må komme på besøk og kose litt på de igjen for de savner nok deg nå :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja ikke sant, heldig jeg som har så mange fine lesere! Aww, plutselig en dag får du en meldning av svake meg som spør om du har en røyk å bomme bort på verandan deres! Savner de også hihi.

   Slett
 8. En Humlesnurr-påpasselig kattevakt, hva kan være bedre!
  Søte puser :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Å ja de er fine. Nå døde nylig Humlesnurr i lydboka og jeg går rundt med ham i tankene. En utrolig fin karakter. :-(

   Slett
  2. Ja, tenk at han døde! Det var stor sorg hos oss da vi leste det kapitlet.

   Slett

Trivsel!

PIRANESI SKAL BLI FILMATISERT