tirsdag 15. januar 2013

strikke strikk og dusje dusj

I disse dager har jeg vært travelt opptatt. Jeg har nemlig fått meg en ny hobby nå som jeg har fått varmt vann i dusjen. Nå dusjer jeg så ofte jeg kan samtidig som jeg synger en trall. Så fort den lille varmtvannstanken under vasken på kjøkkenet er blitt varm igjen ser du meg ta en piruett inn på kjøkkenet, bak skilleveggen og inn i min lille dusj. Det gledes stort.

Når jeg ikke dusjer har jeg strikket ferdig skjerfet mitt og dermed kan nok et mål strykes fra nyttårsforsett-listen min. Fremgang. I like it. Jeg har tidligere lagt ut et bilde der jeg står på hodet og et bilde der jeg har en orkide i nesa. Jeg kan ikke stoppe der. Derfor har du her et bilde av meg som en gullfisk som fiser med et garnnøste på hode eller noe sånn:Balansen har aldri vært bedre. Jeg er i topp form.Jeg begynte på et nytt skjerf med det resterende garnet. Det ble ikke nok. Nå lurer jeg på om jeg skal bruke det som en duk? Ullduk! Finnes det...En frekkas som tar seg friheter så fort jeg reiser meg. Virkelig lurer til seg en dupp i ulla.


Nei, det er ikke, det føles ikke og det blir ikke naturlig å ta bilde av seg selv. Skjerfet mitt ble 'litt' større enn jeg hadde tenkt, heh. Sånn lo jeg da jeg prøvde det for første gang: HÆ HÆ HÆ HÆRK, jaja, hvor er giraffen, HÆHÆHÆ. Bare så det vet det så stilte jeg føttene ut til sidene slik med vilje, jeg står ikke sånn til vanlig. Ikke bestandig. Bare når jeg står i kø og kjeder meg, men ellers! Da står jeg vanlig. Nesten. Bortsett når jeg går i hæler, bare omvendt. Tærne sammen og hælene ut. Hvorfor jeg gjør det vet jeg ikke.. Det er ikke særlig behagelig, sånn egentlig.. Men bildene dagene derpå sier sitt!


HEKS. Superredigert med Instagram. Egentlig er jeg en lyserosagris med grått hår.Jada, det var alt jeg ville vise dere. Hvor ofte dusjer dere på hobbybasis? Har dere prøvd produktene til Lush, er de noe å trakte etter? Har dere en ullduk? Strikker dere skjerf, kjenner dere en giraff, har det hendt dere har sovnet svøpt inn i et massivt skjerf og våknet av å bli kvalt? Har dere et bilde av dere selv om gullfisk som fiser ut en fis med et garnøste på hodet?

Go tirsdag da! Nå skal jeg reise meg.

17 kommentarer:

 1. Jeg strikker skjerf! Har blåst støvet at et 6 år gammelt halvferdig prosjekt og strikker for første gang på mange år. Har stort håp om å fullføre denne gangen -kanskje det blir en strikker av meg til slutt også? Dusje gjør jeg mest på behovsbasis, jeg kjenner ingen giraff, har aldri våknet kvalt av et skjerf, eier så vidt meg bekjent ingen ullduk og vet ingenting om produktene til Lush. Så det.

  Fiser egentlig gullfisk?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Du må legge ut bilde av skjerfet etterpå, det er gøy å vise det frem.

   Etter en del undersøkelser har jeg kommet frem til at gullfisk 'fiser'! Men ikke av samme grunn som oss men for å regulere hvor dypt de vil ligge i vannet!!!

   Slett
  2. Haha, regulerings-fising? Joda, jeg kjøper den forklaringen der ;)

   Slett
 2. Ullduk er helt sikkert helt fint- særlig hvis bikkja finner den og velger den som sitt favorittsted for små-dupper ;o) Bedre bordpynt finner du ikke!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Det har du rett i. Det hadde vært vakkert med en hund på bordet!

   Slett
 3. Hihi så morsomme bilder! Du er fin! Og flink! FF :-D

  SvarSlett
 4. Artig innlegg - ME LIKE!
  Dusjing gjør jeg stort sett etter trening og når håret trengs å vaskes. Med andre ord; det kan bli ofte eller ikke. Hvis jeg kunne strikke kan det hende at slike bilder ville fantes, men dessverre. Ha en fortsatt fin og strikkende uke :)

  SvarSlett
  Svar
  1. TAKK for det og GOD uke til deg også :-D

   Slett
 5. Jeg har ullpute og ulltrekk på lyslykta mi, så jeg sier go for it på ullduken! Og kan egentlig et skjerf bli for langt? Kan det surres for mange ganger rundt halsen? Kan det bli tjukt nok? I think not. Jeg er i alle fall imponert!

  SvarSlett
 6. Så flink du har vært! :D Det ble jo kjempefint! (Og langt) Skulle ønske jeg kunne strikke, men det hele blir bare rot! Når det gjelder dusjingen dusjer jeg hver dag men vasker håret annenhver dag. Mest fordi jeg trenger å våkne om morgenen. Jeg er forresten veldig glad i Lush sine produkter, eller i hvert fall de jeg har prøvd :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Der var det noen som har prøvd Lush sine produkter, ja, flott! De skal jo lukte veeeeldig godt da. Også har de vist shampoo som man skrubber håret med!? Som de gammeldagse såpebitene vet du. Genialt for meg med dreads... Å dusje er en god måte å våkne på ja :-D

   Slett
  2. Åh, hva er adressen til hjemmesiden din igjen? En stund siden jeg har tittet innom! Ser det ikke på Google profilen din.

   Slett
  3. http://lesenyter.blogspot.no/

   Jeg prøver å ordne litt opp i google profilen min men jeg skjønner ingenting :P haha er så lite teknisk at det ikke er morsomt engang! menmen.. Jeg har aldri prøvd shampooen deres, men alt det andre jeg har prøvd har vært bra så det er bare til å prøve :) Og jaa jeg må av og til inn i butikken BARE for å lukte! <3

   Slett
  4. Der var den ja, tusen takk! Jeg blir rent sjalu og satt ut av mange blogger der ute. Hvordan får de det til?! Sitter jeg og klynker. Kunne tenkt meg å betalt noen for å ordne bloggen min, jeg. Enklest sånn! :p

   Slett
  5. haha ja jeg har tenkt på det samme selv ;) Mye enklere!

   Slett

Trivsel!

LEST OG HØRT SIDEN SIST