mandag 30. juni 2014

DAD RUNS AWAY WITH THE CIRCUS - en barnebok av Etgar KeretETGAR KERET. En stor favoritt. Han er fra Israel og han er kul.


Han skriver noveller. Det er alt. Jo, også en barnebok. Og han har latt tegneserietegnere illustrere novellene hans, men han har ikke tegnet og gitt ut en slik bok helt på egenhånd. Han skriver, ikke tegner.

DAD RUNS AWAY WITH THE CIRCUS er ganske OK! Jeg digger tegningene, det hele er gitt en vintage-uttrykk der bildene ser litt smågamle og retro ut. Som om de aldri kan gå ut på dato. Historien er morsom, og faktisk litt troverdig.


Det sies at også voksne kan drømme og har et behov for å få disse ønskene oppfylt, til tross for at de har barn. Kan foreldre være egoistiske en gang i blant? Og kan for eksempel far rømme med et circus og la mor og barn være igjen hjemme? Han kan visst det, og han er velkommen hjem igjen etterpå også.DAD RUNS AWAY WITH THE CIRCUS
Walker Books
2004
40 Sider
ISBN 9780763622473
Kilde: Kjøpt selv

Pynta meg til festival. 5 kommentarer:

 1. Så stilig du var :-)
  Det er godt det er flere enn meg som leser barnebøker. Noen ganger kan det være veldig morsomt :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk :-D

   Barnebøker er også litteratur, og når bildene er fine og flotte eller historien spesielt god har det ikke noe å si for meg heller om det er skrevet for barn :-D

   Slett
 2. Høres ut som en artig bok, og en barnebok av Keret må være noe spesielt! Jeg setter den opp på listen over bøker å lese :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg glemte å skrive i anmeldelsen at det ikke er Etgar som har tegnet, det er bare historien som han har skrevet; men det er virkelig noe spesielt! Urutinert av meg å glemme det. Leselysten er på topp, men skrivegleden er det verre med, hehe.

   Slett
  2. Joda, du skriver i innlegget at han ikke tegner, men skriver :D
   Godt at leselysten er på topp! Jeg skal nok skvise inn Etgar i løpet av høsten, om ikke før :)

   Slett

Trivsel!

vet knapt