mandag 11. juni 2012

Drøssevis med bilder fra mai

S sin Oskar i bokhylla på datarommet deres. Det aller første bildet jeg tar med min splitter nye Samsung Galaxy S II


17. mai.

Ullrikk har endelig lært hvordan man headbanger. På 17 mai.

Ostekake er den beste kaken jeg vet om, bortsett fra Snickerskake.


Jeg har fått meg en ny nabo, hun heter Nabofrua Måshild og holder til ti skritt unna kjøkkenvinduet mitt. Der har hun en liten leilighet som hun bor i sammen med eggene sine. Når jeg står i vinduet og røyker snur hun rumpa til meg. Ordentlig frekk.

Mmmmm.Bildet tatt med C sin dårlige mobil. Vi bar denne drit tunge, svære sofaen ned fire etasjer fra leiligheten til C, to hundre meter i gågata i byen  og opp fire (igjen) etasjer inn til meg. Midt på natten. Sofaen fikk ordentlig bank og knaker hver gang jeg bare strammer rumpa i sofaen. Jeg hadde vondt i ryggen i mange dager etterpå. Underveis var vi så slitne at vi stoppet i gata og satte oss ned på sofaen og tok en røyk.

Kaizersvodka. C sendte meg en mms fra Bergen. Hun er så søt. See, den flaska må jeg ha og bruke til å ha stearinlys oppi. Sist jeg var på Polet her, glemte jeg å se om de har Kaizervodkaen her også. Hvis de bare har den i Bergen er jeg skuffet.

Jeg er ikke så glad i Vodka, men jeg vil ha flaska!!!

Solbrent. Alltid. Kommer ikke høsten snart?

S tegner et bilde av meg. Digger digger digger. Jeg skal prøve å tegne henne også. Har allerede bestemt meg for hvilket bilde jeg skal kopiere.

Jeg passer Ullrikk for mamma, nok en gang, og dette er på den femte dagen. Se på trynet hans, han savner matmor. Han er bare så utrolig glad i mamma, med en gang hun drar sørger han. Trofast.

Mamma og stefaren min kjøpte alle favorittene mine på matbutikken som takk for at jeg passet lillemann. Jeg skulle ønske de la igjen det FØR de dro. Ja ja, jeg skal ikke klage.

Jeg har endelig sett ferdig sesong seks av Gossip Girl. Guilty pleasure (jeg er egentlig ganske kul). Jeg ser Frustrerte fruer også. Ja, jeg veet, det er teit. Men hva kan man gjøre, noen ganger trenger man bare hjerneløs drama. Uansett, jeg har øynene på stilk, jeg ser meg over skuldra, jeg leter etter inspirasjon til hvordan jeg skal begynne å sminke meg. Se, sånn. Akkurat samme blåfargene på øyenen som meg, yes..*snap* Sminke er vanskelig. Når jeg kjøper meg sminke så tar jeg nesten alltid med meg et bilde på sminkebutikken og viser til personen bak kassa, "sånn, sånn skal jeg se ut, hva må jeg kjøpe da?" Kjempe snedig.

Fiiiin sminke.

Jeg går alltid i kosebukse hjemme, men alle er på vask. Da tok jeg den alt for store leopard tighsten som ikke kan brukes utenfor døra. Det slo meg utover dagen at jeg var helt utrolig sexy med typisk norsk ullgenser i tillegg.. Hehe.


Hurra for billige sko fra h&h! Jeg har ikke så mange sko, jeg er hun som sliter ut de hun har før hun kjøper nye. Så er jeg snobette også, skal jeg ha sko skal de være kjøpt på en skobutikk. Ingen regel uten unntak. Nå har jeg brukt de en gang også, vrikket foten bare en gang. Ikke at de er så høye, de er bare så lette. Ingen tyngde på dem, jeg kjenner jo ikke at jeg har de på! Nå skal ting forandre seg her, jo finere sko, jo gøyere å gå ut døra.

2 kommentarer:

  1. Hunder/ dyr, snop/ kaker; mai måtte da være en bra måned, selv med litt solbrente skuldre? Har du forresten fått med deg at det var basartrekning på søndag??

    SvarSlett
  2. Jeg er veldig fornøyd med maimåned. Nå har jeg sendt deg en e-post med adressen min! Gøy :)

    SvarSlett

Trivsel!

SAMLESNING: PIRANESI AV SUSANNA CLARKE