fredag 15. juni 2012

Jeg gir bort en sommer bokpakke!

På tide å rydde videre i bokhylla og overalt ellers. Det har klikka helt for meg på ryddefronten, og jeg finner stadig vekk noe jeg ikke vil ha lengre, både lamper, bøker, cd-plater, klær, bilder og mer. Jeg har vært flink og gitt bort til loppemarkeder og Fretex flere ganger og det skal jeg fortsette med. Dere tror sikkert jeg har kjempe mye ting, men det har jeg ikke, jeg vil bare ha minst mulig saker. Jeg har flere ganger blitt sammenlignet med Monica i tv-serien Friends både når det kommer til vasking, rydding og organisering...Hun er riktig nok ikke så minimalistisk som meg, men så eier hun en ganske fet leilighet også. Noen av bøkene var med i den første konkurransen jeg hadde, jeg håper det ikke er en uskrevet regel som sier noe om det, isåfall bryr jeg meg svært lite om den regelen.Egentlig hadde jeg tenkt å gi bort en roman av James Baldwin, men jeg fant ut jeg heller ville beholde dem selv og begynne å samle på bøkene hans akkurat som jeg samler på bøker av Etgar Keret og Tolkien.

Velg hvilken av pakkene under du vil ha og skriv det i en kommentar under sammen med e-postadressen din! Du trenger ikke ha en blogg for å delta. Vinneren blir trukken fredag den 22 juni. Dagen etter er det loppemarked i en park i byen min der resten av bøkene som ikke er vunnet forhåpentligvis havner sammen med meg som skal stå og selge de. De møter opp de som kan og vil for å selge og kjøpe og det er helt gratis hele greia, jeg kan bare sette fram en eske og skrive ti kroner over og sette meg på et teppe i gresset og ta en pils og vente på at den eska skal tømmes. Chill. Nå er det ikke lov å drikke offentlig, så jeg hadde vel kanskje måtte klare meg med en flaske brus eller noe. Chill det også.

Du kan også få velge deg en cd eller to eller alle fire i tillegg til en bokpakke hvis du liker noen av artistene. Personlig gjør jeg ikke det lenger. Altså, velg en bokpakke og så mange av CD-platene du vil. Fortell gjerne andre om konkurransen på bloggen din om du har en!!! 

Sommer bokpakken kommer med mye annet i posten også, men det er hemmelig! Hi hi hi. Jeg tror og håper dere vil bli glade for det en av dere finner. Obs, ikke alt er nytt, noe har ligget her i leiligheten min eller blitt brukt av meg. Det er ikke klær eller mine gamle truser og sokker altså.


Oppdatering: De andre gavene i bokpakken er ikke lenger hemmelig, jeg har alltid vært dårlig på å holde på hemmeligheter. Sommer bokpakken består altså av:

 • Det er Sesong 1 av Friends, litt revet og ødelagt omslag (Ullrikk som liten valp krøp inn i hylla i tv-benken og bak playstationet og fant Friendsboken og syntes den var utrolig god å tygge på).
 • Karameller for lesehester (det står det på pakken!). De er ikke smakt og spist på av verken meg eller Ullrikk. Jeg lover.
 • Et bokmerke, mye brukt av meg, men ser helt fint ut. Den er søt.
 • Spillet Alias i en liten eske. Jeg har brukt det en gang. Jeg vil heller kjøpe meg ett større, jeg er helt gal etter alias, forsåvidt blir jeg helt gal når jeg spiller alias også. For det første er jeg svingod, for det andre er jeg en dårlig taper og er ikke redd for å vise det. Rart folk fortsatt vil spille Alias med meg når jeg tenker på det... 
 • Også en sånn bag, jeg tror det er sånn som holder ølen kald i parken om sommeren. Det er det jeg har brukt den til. Jeg aner ikke om det er det den egentlig er. Til å være en frysebag fungerer den veldig godt!!
 • CD-plater om du liker noen av artistene
 • To bøker.

Raga Rockers, Live, Norah Jones og Maria Mena. Liker du dem, kan du få velge en eller alle om du vil. Jeg hører ikke på dem lenger, egentlig har jeg vel aldri hørt noe spesielt på dem. Jeg har prøvd, men det har bare ikke funket. Smaken er som baken. En klassiker pakke: Stolthet og fordom og Stormfulle høyder. Jeg synes begge er bra og egner seg godt som sommerlesning. Stormfulle høyder er innbundet og kjøpt brukt fra biblioteket av meg. Stolthet og fordom er en pocket som jeg har kjøpt selv, den har navnet mitt på innsiden for dere som bryr dere om slikt og ikke vil ha den da. Ellers er den som ny, jeg har aldri lest den, jeg hadde allerede lest og lånt samme bok på biblioteket da jeg kjøpte den. Selv synes jeg en bok er en bok og så lenge den ikke mangler noen sider er jeg fornøyd. Jeg bryr meg ikke hvor den kommer fra eller om det er tegnet, markert eller notert navn i dem eller om de er slitt. Så lenge de kan leses er jeg fornøyd.Kvinnen som kledte seg naken for din elskede og Veronika vil dø: Begge innbundet bøker, ingen navn skrevet eller noe. Begge er svært lettleste og rundt to hundre sider. Jeg kjøpte begge på et bruktboksalg samtidig for tyve kroner boka.
Autograf mannen og Boktyven: Begge er innbundet og begge har navnet mitt i seg og begge er fint brukt. Autograf mannen fikk jeg i bursdagsgave og Boktyven handlet jeg selv for en hundrings for lenge siden husker jeg. Autograf mannen er en virkelig sær og jeg skal være ærlig, en tunglest bok. Må sies jeg liker sære bøker da, så da jeg leste den tok jeg det som en utfordring. Som jeg besto. Boktyven er..litt kjedelig. Men ellers veldig fin. Liker godt at det er døden som er fortelleren. Disse er også ca. samme størrelse, litt småtjukk.


En ordentlig slitt krimpakke: Skogen av Tana French og to bøker i en av Agatha Christie "Leken blir alvor" og "Miss Marples siste sak". Skogen har den verste slutten jeg har lest i en krimbok, jeg går og tenker og irriterer meg over denne enda. Agatha Christie er rett og slett koselig å lese, selv om hun skriver om døden og mordere og slikt. Jeg synes begge egner seg som god sommerferielesning. Sa jeg at begge to er ordentlig slitt?Jeg har forsåvidt tatt begge fra den ene søsteren min som av og til leser en random bok og som regel legger den igjen til meg etterpå. Hun er rotette.Ungdomspakke: Trilogien til Tove Nilsen om Georg og Tove som bor i en av Oslos aller første store boligblokker. Den er tyggbra. Pocket, og med navnet mitt i seg. Jeg kjøpte den selv og lese den faktisk samtidlig som jeg bodde i Oslo og jobbet der som dagmamma. Sannhetens løgner av Anne J. Elven kjøpte jeg på biblioteket for fem kroner. Jeg leste den da jeg var tretten tror jeg, eller fjorten og jeg klarte ikke å legge den fra meg. Handler om kjærlighet og sånn. Om jeg hadde likt den nå tviler jeg på men siden jeg ikke har tid til å lese samme bok to ganger så finner jeg det vel heller ikke ut. Den selges forresten ikke lenger, så du får ikke kjøpt den i bokhandelen for å si det slik. Forfatteren er norsk i begge bøkene, eller skal jeg si alle fire, siden Tove Nilsen boka er tre i en.
Husk å velg en bokpakke, ikke enten eller, og så mange cd-plater som du bare vil av de fire i tillegg og legg igjen e-postadressen din i en kommentar under. Tvi tvi!


18 kommentarer:

 1. Moro! Pakken med klassikere høres interessant ut! :) tonjekjempelei@hotmail.com

  SvarSlett
 2. Hei. Kunne godt tenkt meg pakken med "Veronika vil dø" og "Kvinnen som kledte seg naken for din elskede". E-postadressen min er: solveig.berntzen@hotmail.com

  SvarSlett
 3. Den er grei!! Kanskje det blir en pakke i posten på en av dere to, ikke så mange som har meldt seg på enda...Større vinnersjanse for dere det da!! ;)

  SvarSlett
 4. Så spennende... Jeg ønsker meg Kvinnen som kledte seg naken for din elskede og Veronika vil dø hvis jeg vinner, mest fordi jeg har hørt at den førstnevnte er fantastisk.
  Hilsen Hanna
  matpakkemamma(a)gmail.com

  SvarSlett
  Svar
  1. Veronika vil dø er jeg ikke videre imponert over men Kvinnen som kledte seg naken for sin elskede liker jeg svært godt! Godt valg! ;)

   Slett
 5. Jeg har også lyst til å delta! Ønsker meg krimpakken :)
  sniffle@live.no

  SvarSlett
 6. ønsker meg klassikerpakken :)

  annegrethe83@hotmail.no

  SvarSlett
 7. Så spennende :) Kunne tenkt meg klassikerpakken! :) Mail: xkake@live.no

  SvarSlett
 8. Så gøy. Jeg ønsker meg krimpakken, fordi jeg elsker krim. Av cd'er må det være Live og Norah Jones som står høyest på ønskelista. Allsidig musikksmak er tingen hehe.
  ingrid_troja@hotmail.com

  SvarSlett
  Svar
  1. Du er absolutt ikke alene om å ha allsidig musikksmak, i platesamlinga mi finner du både metal, folk, pop og blues...Det er notert! :)

   Slett
 9. For en fin konkurranse!

  Jeg ønsker meg krimpakken og jeg har forresten delt konkurransen på bloggens Facebook-side og Twitter :)

  e-posten min er: escapeinabook[AT]hotmail[DOT]com

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk skal du ha Mari! Du er en knupp!! Krimpakken er notert på deg!

   Slett
 10. Herlig sommer giveaway du har ordnet i stand:) Så spennende, det vil jeg gjerne være med på:)

  Jeg ønsker meg da bokpakken med: Kvinnen som kledte seg naken for din elskede og Veronika vil dø

  Epost: isabelladanielsen@yahoo.no

  Ha en videre fin helg!:)

  SvarSlett
 11. Her var det man skulle melde seg på ja,da kunne jeg tenkt meg bokpakken med:Kvinnen som kledte seg naken for din elskede og Veronika vil dø, om jeg skulle være så heldig å vinne.

  Ha en fin ettermiddag:-)

  Beathe

  SvarSlett
 12. For en FANTASTISK give away:))

  Etter å tenkt meg om velger jeg Krimpakken. Det var flere som fristet;). Av cdene ønsker jeg meg Live og Raga Rockers.

  Link til min bloggpost om din Give away her http://www.askeladden-askeladden.blogspot.no/2012/06/vinn-en-herlig-sommer-bokpakke-hos.html

  Har delt den på twitter også. Mail adressen min er: ritaoline@gmail.com

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk skal du ha! :D Kirmpakke og Live & Raga er notert på deg! Tvi tvi!

   Slett
 13. Kjempeflott giveaway! Eg ønsker meg pakken med bøkene Kvinnen som kledte seg naken for din elskede og Veronika vil dø. Kryssa fingrane! Mailadr mi er frk.kristinepettersen@gmail.com :-))

  SvarSlett

Trivsel!

SAMLESNING: PIRANESI AV SUSANNA CLARKE