tirsdag 31. desember 2013

Søster fant en kattunge ved kirka midt i byen


Hun tok den med seg hjem til meg med en gang før hun fortsatte ferden til bensinstasjonen igjen for påfyll av snus. Her bor kattunge sammen med fosterkattene Maximus og Sara. De er ikke venner. Den veier 2, 10 kg, målt på en kjøkkenvekt og har ikke chip i nakken. I går fikk jeg høre at den fulgte etter noen ned til byen natt til fredag (samme natt som søster fant den). Idioter. Å la en liten kattunge følge etter dem på den måten midt på natten. I morgen skal jeg fortsette å henge opp plakater. Kattungen lukter regn, høstblåd og bamsemums.
Jeg har så mye hår under arma.


Jentepusen.


9 kommentarer:

 1. Ååå, fine pusen! Minner meg veldig om da jeg fant min katt, Frøya. Jeg skulle ut på byen, tror faktisk det var en fredagskveld, rett før høstferien i 2008. Jeg gikk nedover mot bussholdeplassen, da en svart og liten pus kom fram og begynte å mjaue og gå etter meg. Jeg stanset og koste litt med den, men bestemte meg for å gå videre, for å rekke bussen. Katten fulgte fortsatt etter, og mjauet sårt. Da hadde jeg rett og slett ikke hjerte til å gå videre, spesielt ikke med tanke på at dette var en vei der enkelte brukte å kjøre ganske fort på nattes-/helgetid. Så jeg snudde, tok med meg katten og gikk hjem, så den skulle være i trygghet innomhus. Rakk ikke bussen etterpå, så måtte ta taxi for å møte vennene mine, men det var ikke noe problem. Etterlyste pus både på nettet og på utallige lapper i nabolaget senere, men fikk aldri noen respons... Jeg tenker mitt med tanke på at det var rett før høstferien, det er jo så utrolig mange idioter som skaffer katt og dumper dem før feriene (eller reiser bort uten noen til å ta seg av dem), når de skal bort.
  Vel, Frøya ble min, og selv om hun hadde med seg en bagasje i form av hofteleddsproblemer og nyreproblemer (som har kostet mye penger), så har jeg aldri angret. Hun er verd sin vekt i gull, fine, søte, koselige, rare, sære prinsessepusen! <3

  Håper du finner eier til den nydelige pusen, og takk for at du har et hjerte av gull! Ubeskjedent nok må jeg si: Det skulle vært flere av oss. ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er en superfin historie du deler med oss! Takk for du deler! <3 Og ja, absolutt, det skulle vært flere av oss!!

   Slett
 2. Nydelig kattunge! Håper du finner frem til hjemmet dens, ellers kan den bli værende hos deg :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ikke sant! Den er utrolig vakker. Knøttet er lagt ut hos Dyrebeskyttelsen der de etterlyser eierne, jeg har ringt den lokale veterinæren og mailet de bilde i tilfelle noen ringer dem og spør etter pus, jeg har hengt opp plakater i området den begynte å gå etter folk fredagsnatten, i tillegg til å henge opp plakater i sentrum og på kjøpesenter. I dag er den også annonsert i den lokale avisen. Og fortsatt (!) har jeg ikke hørt fra noen eiere. Så pusen blir adoptert gjennom Dyrebeskyttelsen hun, noen har allerede meldt interesse for å adoptere den da de såg annonsen i avisen i dag!

   Slett
  2. Skulle tro de som eier den ville sett plakatene og annonsene som du har ordnet med når de finnes overalt i området, men godt at noen har fattet interesse :)

   Slett
 3. Søteste nøstet... håper det er noen som desperat savner henne, eller noen som kan adoptere henne! (du?) ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ingen eiere har meldt seg, MEN noen ringte raskt til Dyrebeskyttelsen etter å ha sett annonsen i avisen og ønsket å adoptere henne! Med eller uten de gamle eierne: det ordner seg ;-D

   Slett

Trivsel!

LEST OG HØRT SIDEN SIST