torsdag 5. desember 2013

Ullrikk i november


Soundtrack: Antony and The Johnsons med sangen Shake That Devil 


I en uke i november hadde jeg Ullrikkhunden på besøk. Han er en skilsmissehund i den forstand at han har flere hjem. Stort sett er han hos matmor (min mamma og hans mamma) men av og til er det min tur med hundetrivsel. Vi gikk lange turer hver dag. Rundt oss var det høst men i luften var det vinter. 


6 kommentarer:

 1. Utrolig fine bilder! De to øverste - magisk! Fantastisk sted å gå lange turer, og Ullrikk ser ut til å trives godt i ditt selskap (og du i hans).

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk :-D Det er stilig når det er slik tåke i skogen høyt oppe, spesielt da vi lå over tåken og så toppen på den! Ullrikk koste seg med aktivitet, mamma sliter med helsa og klarer ikke å gå så mye med han, og jeg koste meg med hund i armkroken og en å gå tur med! Føles nesten meningsløst å gå tur uten hund...men jeg gjør det likevel da.

   Slett
  2. Har du tatt bildene med mobil? De var så klare og med fine farger - det er ikke alltid så enkelt med mobilen (skjønt, de nye er jo gode da). Det er supert at du kan ta Ullrikk med når din mor ikke kan, og så får du selskap på turene :)

   Slett
  3. Bildene er tatt med mobil ja, jeg har en Samsung Galaxy S3 :-) Kameraet er ikke så verst å ta bilder med ute, men er det inne, og dunkelt lys blir det dårlige bilder, men det gjelder kansje med de fleste kameraer om lyset ikke er der, hehe.

   Slett
  4. Jeg har S2, helt grei - men foretrekker speilrefleksen, som har blitt liggende lenge nå pga vær og min eksamens-boble. Likevel; nydelige bilder med mobilen din :)

   Slett

Trivsel!

SAMLESNING: PIRANESI AV SUSANNA CLARKE