onsdag 4. desember 2013

Slik gjør jeg med katter

Jeg løfter de opp etter halen.

Tulla! Jeg er snill. 

Jeg savner fortsatt fosterpus Tigergutt. 

Av alle fosterpusene var han den aller første som flyttet inn, hadde det ikke vært for
han og Stine hadde jeg aldri blitt fosterhjem for Dyrebeskyttelsen.
Han vil alltid være favoritten. Norges deiligste pus.
 


8 kommentarer:

 1. Så søte dere er begge to :)

  SvarSlett
 2. Så fine bilder! Jeg hadde en katt som hadde de samme fargene da jeg var yngre. En hankatt som gjorde alle at hukattene i mils omkrets fikk oransje kattunger! :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Thx!

   Å nei og nei, husk å alltid alltid kastrere og sterilisere kattene deres, hvis ikke blir det mange hjemløse katter, flere hundre, som lider...
   Men dette var ikke din feil da, du var jo liten enda :-)

   Slett
 3. Selvfølgelig drar du ikke katten etter halen, slik jeg oppfatter deg har du en holdning til dyr som jeg liker og jeg kunne aldri sett for meg at du gjorde noe sånt!
  Katter er jo ørkendyr i utgangspunktet, og kjøtteter de lux - og derfor kan man ikke sammenligne foret i forhold til hunder. Det er så fint at du har valgt å være fosterfamilie for pusene :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei, det kunne jeg aldri ha funnet på. Men lo da jeg fikk bildet tilsendt for det ser virkelig slik ut, he he he.

   Det er veldig givende og kos å være fosterhjem, jeg er så glad jeg har muligheten! Hverdagen har fått mer mening, føles bra å gjøre noe bra!
   I helgene hender det katten får rå kyllingfilet å jobbe og spise med, da maler hun godt. Stusset litt over at hun lekte med kyllingbiten her en gang, syntes det var unødvendig å skitne den til og 'kaste bort mat' på det viset he he. Rådførte meg med noen som har katt og fikk beskjed om at katter leker med maten sin og jammen spiste hun den opp senere også, selv om den var dekt av hår og støv. :-p Jeg kan jo så mye om hunder, fikk min første hun som jeg kjøpte selv for bursdagspengene mine da jeg var åtte, hadde hun til jeg var femten. Men katter lærer jeg stadig noe nytt om :-p

   Slett

Trivsel!

LEST OG HØRT SIDEN SIST