torsdag 26. april 2012Alt ser annerledes ut når du er på innsiden. På innsiden av et hus. Endelig på innsiden av en vennegjeng. Eller inn i deg selv.

2 kommentarer:

 1. YES!! Endelig fant jeg en blogg med noen som ELSKER å skrive og lese.....*drukner i alle hverdagsbloggene*...huff. Uansett.

  Jeg har nettopp opprettet en Facebook-side om skriving generelt, hvor vi kan dele boktips og skrivetips - det skal rett og slett være en inspirasjonskilde hvor man kan snakke og diskutere med likesinnede mennesker! :D Er du med?! Ta en titt https://www.facebook.com/ihewriting hvis du vil..! :)

  Klem fra Ingvild :)
  PS: Gleder meg til å snike meg gjennom arkivet ditt.......tihi

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei hei! Så koselig! :D Jeg skal så klart gå og se på siden du linker til! Ellers er jeg ikke så aktiv på facebook så det er ikke noe poeng for meg å melde meg inn da.

   Har du lest i bloggen til Sukkerrør? http://kathleen-bean.blogspot.com/. Jeg har snart lest bloggen hennes fra start til slutt, jeg har brukt ganske mange måneder på det, leser ett innlegg her og ett innlegg der. Tatt meg god tid og bare kost meg. Hun er kjempe flink til å skrive og sluker bøker i store antall. Jeg tror nok du blir begeistret for bloggen hennes også!

   Klem.

   Slett

Trivsel!

SAMLESNING: PIRANESI AV SUSANNA CLARKE