tirsdag 4. juni 2013

Giveaway på bloggen til Gråbekka


Trykk på bildet for å delta.

Bloggen til Isabella har bursdag og med det trekker hun en heldig lesehest som kan vinne en bokpakke. Du trenger ikke å ha blogg for å delta. Flaks for deg (uten blogg). Du trenger egentlig ikke å delta for da er det større sjanse jeg vinner. Isabella vil vil vite hvor jeg liker å lese. Jeg liker å lese overalt. Jeg har alltid boka jeg holder på å lese med meg i vesken når jeg går ut i tilfelle jeg må sitte å vente på noen. Om jeg ikke har en bok å lese mens jeg venter, venter jeg ikke. Jeg venter som regel ikke på noen. Det kommer av at mamman min alltid glemte meg som liten, jeg var hun lille jenta på tre år som satt igjen på barnehagen mens den siste barnehagetanten begynte å vaske gulvene før stenging. Eller som alltid ble kjørt hjem av foreldrene til vennene mine fordi ingen kom å hentet meg på bursdagene, det hendte jeg også ble det til det var tid for kveldsmat. Stakkars lille meg. Som regel sitter jeg å leser i sofaen, sammenkrøpet som en katt mens jeg maler. Det eneste stedet jeg ikke leser er i sengen da jeg i  perioder sliter med insomnia og legen tipset meg om at jeg aldri skal ligge i sengen i mer enn ti eller femten minutter uten å sove. Om jeg ikke får sove da, skal jeg reise meg og gå i et annet rom forså å gå tilbake og prøve en stund senere. Tro det eller ei, det fungerer! Nå er det slik at med en gang jeg ser en seng blir jeg trøtt. Siden jeg bor i fjerde etasje i en leilighet uten veranda hender det seg jeg går ut og finner en benk å sitte å lese på i solen. Det hender også jeg blir gal av husets fire vegger og går på en kafe eller pub og leser samtidig som jeg drikker en øl eller rødvin. Det er en stund siden sist siden jeg som regel er en blakk bohem som drikker billig vin.
Du kan vinne en pakke med tre bøker skrevet av romantikeren Nicholas Sparks i tillgg til to filmer. Jeg har planlagt å lese Dagboken (på engelsk) av samme fyr siden Iselin tipset meg om den. Den er desverre ikke med i bokpakken men det går fint, jeg puster rolig. Du kan også vinne noen andre bøker i andrepremien, det passer faktisk fint om du gjør for da tar jeg bokpakke 1. Lykke til lille enhjørning!4 kommentarer:

 1. Du er veldig flink til å skrive, får frem bildene i hodet mitt. Det er det som er viktig for om jeg liker en bok eller ikke. At forfatteren klarer å få meg ut av min verden og inn i sin. Noen ganger ler jeg av innleggene dine. Denne gangen gjorde det ikke. Krysser fingrene for at du vinner.

  SvarSlett
 2. Herlig innlegg!:) Så morsomt at du tok deg tide til å skrive ett også var det jo kjempe interessant og lesning:) Har også alltid en bok med meg for jeg er ikke spesielt glad i å vente jeg heller, så da sitter jeg heller meg ned å lese litt. Interessant også å høre at du ikke leser i sengen, ganske lurt egentlig siden timene kan fly når boken er spennende og da får man jo ihvertfall ikke sove:) Synd jeg ikke hadde dagboken, vurderte den siden den er så fin, men så bestemte jeg for å ta de tre første bøkene av forfatteren siden jeg er litt slave av å lese bøkene i riktig rekkefølge av en eller annen grunn:) Takk for at du deltar:) Er neste spent å se hvem som vinner selv:)

  SvarSlett
 3. Takk!

  Åå, jeg visste ikke at bøkene er de tre første: det er jo supert for jeg foretrekker å lese kronologisk jeg også. Innsnevret til serier for det meste men hender jeg leser hele forfatterskap og da leser jeg gjerne i rett rekkefølge :-)

  SvarSlett

Trivsel!

LEST OG HØRT SIDEN SIST