lørdag 29. juni 2013


Festival, andre dag. I dag trenger jeg solbriller, ikke at det er sol, men jeg trenger solbriller. Hvorfor ga jeg de bort? Jeg jogget rundt på senteret en dag, fra butikk til butikk, prøver par etter par på. Jeg lignet en flue. Fluebestemor med spisse øyenbryn.

P-I-L-O-T-B-R-I-L-L-E-R: hvor vanskelig er det butikkmennesker? De går aldri av moten, de passer alle, de redder dagen, de er kule, de er fine, jeg trenger dem.

Jeg er svært ulykkelig.


Jeg har reparet med seks biter sjokolade med peanutter, en og en halv karbonade og fløtegratinerte poteter ferdiglaget, kjøpt varmt og godt. Og en cider med skogsbær. Nå har søvnen angrepet meg, den vil ikke jeg skal på konsert. Jeg kom ut av dusjen for en halvtime siden, sitter fortsatt i sofaen i bare håndkleet, gnir meg i de tørre øynene, har hovne vonde ben.

Jeg er svært ulykkelig. Solbrillene mine. Inntil jeg orker å reise meg og kle på meg sånn nogen lunde anstendig (rød og svart ruttette Nirvana-aktig-skjorte & kort skinnkjørt i latex, svart strømpebukse, cowboy-sko med ferdig lagede gnagsår og alt for mye brun sminke rundt øynene fordi jeg hermer etter de som kan på Youtube men får det ikke til), leser jeg i bloggen til Moshonista; det hjelper, energien er der fremme i tunnelsynet, lyser svakt blått og sier spis meg og du kan klare dagen i dag også.Prøv å få en portugisisk podengo til å sitte i ro. Lykke til.


6 kommentarer:

 1. Vil bare påpeke at pilotbriller ikke er for alle.. Ikke meg.. Jeg ser dum ut me alle slaks solbriller xD hehe

  Lykke til me jakten på et par nye ;) Håper du koste deg på konsert :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg tror det ikke før jeg ser det! :-p

   Takk for det! Solbrillejakten står på stedet hvil og konsertene var en suksess (også uten solbriller) :-D

   Slett
 2. Åh, jeg har savnet å lese bloggen din! (Det er min egen feil, jeg har ikke lest blogger på en stund pga internettproblemer og slikt)
  Masse lykke til med solbrillejakten! Jeg har opplevd det samme selv, og det burde virkelig ikke være så vanskelig som det er! gahr

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har savnet å lese bloggen til dere alle! Jeg er skikkelig lat på bloggfronten, skjenner det er litt godt.

   Utrolig vanskelig er det! Jeg gidder ikke å bruke mange hundrelapper på et par heller, jeg ødelegger de jo bare eller mister de. Briller tåler jo ingenting og jeg er klønette. En dag, en dag! Finner jeg et par. Inntil da får jeg bare se folk i øynene. IIiiiik.

   Slett
 3. Du verden, det var morsomt, noen som bruker meg som energikilde. Forunderlig, for at du sett meg på ordentlig ville du tenkt verdens slappeste kakemons og surfet videre. Nå bidro du også til å counteroppkvikking, jammen skal jeg ta en løpetur idag likevel - tusen takk!

  Forøvrig helt enig angående pilotbrillene.
  Det er uforsvarlig å bevege seg utendørs uten.

  SvarSlett
  Svar
  1. Om du er kakemoms er jeg sjokolademoms. Du er nok sprekere enn du tror! Counteroppkvikking; flott! Digger bloggen din, leser den som en bok- fra begynnelse til slutt!

   I dag var jeg på leting igjen, jeg fant et par pilotbriller på et stativ nå nettopp men de var LILLA. Skrekk og gru; jeg har aldri løpt så fort fra et stativ i hele mitt liv.

   God løpetur!

   Slett

Trivsel!

SAMLESNING: PIRANESI AV SUSANNA CLARKE