onsdag 12. juni 2013

HAT OG RART
Jeg hater å ta oppvasken.

Den plager meg.
Jeg har ikke oppvaskmaskin.
Så du kan tenke deg.
Alt det arbeidet.

Skrukkete fingre. Zalo i mitt øye.
Håret kruser seg.
Blir koppene rene eller skrubber jeg skitten rundt?

Det hender jeg ikke vil trene. Som folk flest.Det føles slitsomt, meningsløst, ekkelt.
Jeg vil bare sitte her i sofaen og se. Men så! pusser jeg tenna, smører inn kroppen med fuktighetskrem:
Vips, det føles okei å trene. Rart og dumt fordi når man trener etter å ha smurt ansiktet med fuktighetskrem blir man helt klissen. Dobbelsvett. Ekkelt.

Det var alt jeg ville si. Dagens tanker. Whatever.6 kommentarer:

 1. Disse dagens tanker fikk meg til å tenke på at jeg ikke ønsker å vaske bordet etter middag fordi jeg nettopp har trent og dermed smurt hendene med håndkrem som vil resultere i de skrukkete hendene du nevner. Alltid etter en vask, og da spesielt med zalo, blir hendene uttørket. Jeg kan knapt bruke dem til noe som helst, og jeg vil nødig ha dem i vann rett etter innsmøringen. Eller en time etter for den saks skyld. Et problem i barnehagen, men jeg har med meg håndkrem-for-ekstremt-tørre-hender, og heldigvis trener jeg stort sett før rens og innsmøring av ansikt/kropp/hender. For full kremvaluta bruker jeg ofte plasthansker når hendene må i vann og såpe, det hjelper. Men ikke på treningsgleden :P

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er dumt jeg føler for å trene etter smurning. Jeg tror det har med velvære, at det føles godt å ha pusset tennene og smurt meg inn, da er jeg liksom ren og jeg kan skitne meg til igjen. Men å trene hvis man allerede er 'skitten' går meg i mot. Tydeligvis.

   Jeg har tørr hud i ansiktet. Et evig 'problem. Noen ganger, siste gang forrige uke, er svir det i huden om jeg trener og den er veldig tørr. Saltet som kommer med svetten brenner. Vondt.

   Dagligdagse saker som jeg plutselig følte for å sette ord på og se! flere har det lignende! :-)

   Slett
 2. Jeg har det annerledes; hvis jeg har syklet til og fra jobb gjør det ingenting å la være å dusje hvis jeg to timer senere skal ut og løfte vekter. Men da er det sannelig godt å dusje!

  Min hud er blanding, men har jeg ikke fukt til den blir det som en maske. En skrukkete en.

  SvarSlett
 3. hehe takk for tips :)
  Ikke smøre inn med krem, før ut å trene.. Blir et bra tips, nå som jeg skal prøve på å begynne å trene :P for en gangs skyld.. hehe

  Og helt enig med det med oppvasken.. Var som å lese mine egne ord.. hehe
  Good luck..
  Joiner deg i drømmen om oppvaskmaskin.. Me want one too..

  SvarSlett
 4. Jeg fikk endelig tatt den meterlange oppvasken en NATT. Det er noen dager siden nå og nå er det en ny oppvask! Ååå den onde sirkelen.

  SvarSlett
 5. Ja, den forsvinner liksom aldri :(

  SvarSlett

Trivsel!

SAMLESNING: PIRANESI AV SUSANNA CLARKE