tirsdag 18. desember 2012

Boken på vent #4

Tirsdagsutfordringen Boken på vent er det leseugla Beathe som står bak. 


En bok jeg skal lese er American Gods av Neil Gaiman. Jeg låner romanen på biblioteket og den er på fem hundre og fire sider og er på engelsk. Jeg skal også følge reisen gjennom Amerika med fingeren min som skal gli langs strekene i atlasboken min etterhvert som historien flytter seg fra by til by. Jeg tror det gjør det, jeg er ikke sikkert, jeg vet ingenting om romanen fra før. Den lå på leselisten min og der har den ligget fra lenge før jeg begynte å skrive hvorfor bøkene står på den lista. Ordensmenneske: Ja. Tu-del-u!

15 kommentarer:

 1. Den er SÅ bra!! :-D
  (Den er også utgitt på norsk av Vendetta, i tilfelle du ikke hadde hørt det). Jeg har lest den først på engelsk og så på norsk og den er absolutt like bra på norsk.
  Gled deg til en fantastisk reise!

  Er jeg Gaiman fan? Nei, hvordan fikk du den ideen? :-D

  SvarSlett
  Svar
  1. HERLIG! Å, er den å norsk, det visste jeg ikke. Men det får være. Nå er den her så. :p God trening i engelsk, det :-D

   Slett
 2. Åh,takk for at du minnet meg på denne,har hatt den stående en stund i bokhyllen på norsk,denne må jeg få lest på nyåret(det begynner å bli noen bøker som skal leses rett over nyttår nå!)

  SvarSlett
  Svar
  1. Har du den i hyllen, så kjekt! Hihi, ja leselisten blir vel aldri tom. Du er jo med på "Av hyllen" utfordringen så du kan jo ta med den på den listen :-D To fluer i en SMEKK! :-D

   Slett
  2. Det kan jeg og jeg MÅ jo få lest den i løpet av 2013!

   Slett
 3. Tips: http://vendettaforlag.no/amerikanske-guder-spilleliste

  Min spilleliste under lesingen var mer roadmovie-inspirert
  http://ungdomsboka.blogspot.no/2012/09/amerikanske-guder-av-neil-gaiman.html

  SvarSlett
  Svar
  1. Åh, takk skarru ha!! Hadde du vært her skulle du fått en stor klem!

   Slett
  2. Bare hyggelig, jeg ville gjerne hatt spillelisten selv når jeg leste boken for andre gang. Kanskje det er på tide med en tredje gjennomlesing.

   Og dersom du blir helt hektet, bare må ha mer, så finnes en novelle om Shadow i samlingen Legends 2. Da er han i Skottland.

   Slett
  3. Takk for nok et tips. Jeg gjør aldri noe halvveis så den novellesamlingen av diverse folk skal jeg så klart lese. Først må jeg lese Legends 1 (?) da. Fant den ikke da jeg googlet men den er vel der ute et sted.

   Slett
  4. Der fant jeg den, likevel: http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss_1/187-1418043-3367558?url=search-alias%3Dstripbooks&field-keywords=Robert%20Silverberg%20Legends.

   Slett
 4. aldri hørt om, men skjønner at det burde eg ha gjordt ;)
  takk for tipset !

  SvarSlett
  Svar
  1. Tror vi må få lest den her ja, jeg får den umiskjennelige følelsen av at 'her har jeg gått glipp av noe!'. Prøver jo å unngå det..

   Slett
 5. Har hørt at denne skal være bra, så da venter jeg på din mening om boken før jeg setter den på leselisten :)

  SvarSlett

Trivsel!

SAMLESNING: PIRANESI AV SUSANNA CLARKE