mandag 31. desember 2012

Det eneste jeg ønsket til jul var pønk

og det fikk jeg.

Andre juledag dro jeg på konsert som bare lå på andre siden av veien fra inngangsdøren min. Godt var det for i løpet av kvelden knakk hælen på mine høy sko for tretten hundre kroner (!) og resulterte i at jeg for ned en lang trapp. Jeg er så balansert (i fylla også) at jeg landa aldri på rumpa. Så da var det å hinke seg ut og over gata og ta på seg et par mer komfortable sko og fortsette der jeg slapp. Jeg koste meg. Jeg elsker å gå på konsert. Jeg elsker musikk. Det er en latterlig stor lidenskap. Når jeg først er der, står der, da har ingenting noe å si. Den følelsen er god. Den er så bra.

Jeg sier som Lars Vaular: aldri for pen for pønk. Her er en video på Youtube av et av bandene som spilte den kvelden. De heter Djavulskap. Dere kan se meg på 0:52 (jeg er hun blonde som holder på å drikke fra flaska der fremme) og 1:28. Hihi. Jeg digger litt forsiktig som vanlig og hun ved siden av som headbanger og kooooser seg er søsteren min.

Godt nyttår og alt det der!


18 kommentarer:

 1. Oh boy! Jeg tror jeg begynner å digge denne bloggen her enda mer. Pønk!!!

  Godt nyttår til deg også! Måtte det nye året bringe lykke og glede til deg.

  mvh
  Mohamed

  SvarSlett
  Svar
  1. Så trulig trivelig og bra! Det gledes stort over å ha en så belest og kul leser! Klem

   Slett
 2. Konsert er det lenge siden jeg har vært på, men var på kino og så Hobbiten hin dagen.

  God Nytt År til deg :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Åh, Hobbiten- hva syntes du om filmen? Til meg var det stor suksess og jeg har dratt på kino hele tre ganger og sett den.

   Slett
  2. Jeg like den kjempegodt, og synes det er bra den er i tre deler - på den måten kommer mer av detaljene frem synes jeg. I alle fall slik jeg husker boken.

   Slett
  3. Ja, absolutt. Det er jo også en innholdsrik barnebok. Det hender store og dramatiske opplevelser flere ganger i boken på hvor mange sider..Jeg husker ikke. Tre filmer trengs om det skal gjøres ordentlig.

   Jeg hadde ikke hatt noe i mot Ringenes herre hadde vært gitt ut i seks deler.. Jeg sluker de kjedelig passasjene i filmene også jeg.. *fan*

   Slett
  4. Barnebok?!? Nææ...hvor har du det fra! Ingen bok for barn dette, hehe, sier jeg som leste den for mine ;)

   Slett
 3. Det er jammen lenge siden jeg også har vært på konsert. Det var en stilig video :-)
  Godt nytt år!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg kan ikke ta æren for filmingen da, jeg har rett og slett lånt den fra Youtube (uten å spørre utgiveren først). Hihi.

   Jeg går på konsert alt for sjelden jeg også.

   Slett
 4. Sukk.. Jeg har ikke vært på konsert siden festivalsommeren, jeg. Og jeg som var sånn rockejente i min pure ungdom (les: studietida;) og nesten sprengte trommehinna på en Pain-konsert på Hulen i 2005. Jaja, nyttårforsett nummer sånn ca førti: Gå mer på konsert i 2013!

  Så ut som en bra kveld da:) Godt nyttår!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg var ikke på mer enn en festival i sommer og det var i parken bak bygården min, ler. Det som er snedig med å bo MIDT i byen (bokstaveligtalt) er at jeg aldri trenger å ordne meg skyss når jeg skal på konsert!

   Med en gang jeg må reise noen steder blir jeg lat. Du må være den kuleste dama som bor i Oslo akkurat nå :-D

   Slett
 5. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
  Svar
  1. Dette så mystisk ut, men kommentaren var den samme som over altså;)

   Slett
 6. Hei igjen! (en liten digresjon)

  Siden du er en Baldwin-fan.

  I 1965 debatterte Baldwin med den konservative forfatteren William F.Buckley Jr. Tema for debatten var: "The American Negro" (dvs sett i samsvar med The American Dream).

  Dette debatt-innlegget er et bevis på at Baldwin kunne mer enn å bare skrive bra - altså var herre over det skrevne ord - men at han også hadde talegaver/behersket retorikkens "tre kunst".

  Baldwin snakker fra 15 min til 38 minutter. http://vimeo.com/18413741

  mvh
  Mohamed

  SvarSlett
 7. Jeg skal se videoen. Ikke nå da, først skal jeg lage middag, er super sulten.

  Thx!

  SvarSlett

Trivsel!

LEST OG HØRT SIDEN SIST