mandag 3. desember 2012

Visste du...

at fredag er fast fridag i Iran? Det leste jeg i Persepolis av Marjane Satrapi.


Fredag er den siste dagen i uken, altså deres søndag, i Saudi Arabia og Afghanistan også. Akkurat det fant jeg ut selv, jeg leste ikke det i Persepolis. Tenk det da folkens, søndag på fredag. Da hadde Senkveld på TV2 vært på onsdag og mandager på lørdager!!

7 kommentarer:

 1. Ja, en lærer stadig noe nytt ved å lese bøker :)
  I dag har jeg forresten lånt "Embroideries". Det er jo galskap. Jeg har altfor mange bøker på leselisten allerede. For ikke å snakke om de jeg allerede holder på med. Eller skal holde på med.
  Men jeg kunne ikke styre meg...hehe!

  SvarSlett
  Svar
  1. Det gjør man!! Nå håper jeg å lære en da mer og bli flinkere til å sitte med det store 'nye' atlaset ved siden av meg når jeg leser og følge ruten til karakterer og slikt med fingeren. Jeg er helt elendig på geografi. På skolen nektet noe å feste seg av slikt. Det skal gjøre noe med!

   Åå, jeg forstår godt at du ikke klarte å dy deg!! Jeg håper Embroideries er bra! Jeg skal prioritere Neil Gaiman fremover så nå får jeg slukte omtalen din (når den er lest) som trøst<3

   Slett
  2. Smart å ha et atlas i nærheten, spesielt når en leser om reisende karakterer.

   Jeg skulle jo også lese Gaiman, den tegneserien du vet, men det får bli en annen gang :)

   Slett
 2. Og akkurat DET førte til en del (relativt overkommelig) matmangel da jeg var i Midt-Østen.. ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Å sier du det! Hvorfor det, er jeg treg nå, var det fordi butikkene er stengt da.. Nå er jeg litt redd for svaret, hva er det jeg ikke har tenkt på selv..

   Slett
 3. Hehe, bare pga. stengte butikker ja.. Glemte helt av det, og hadde knapt noe i kjøleskapet, og det var nokså langt til neste restaurant. Overlevde på Tobleronen kjøpt på taxfree'en da, så det var ikke akkurat overhengende livsfare;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Åh, Toblerone! Det er så UTROLIG godt!

   Slett

Trivsel!

SAMLESNING: PIRANESI AV SUSANNA CLARKE