mandag 27. mai 2013

Jeg har funnet en ny blogg å lese


Dere som har blitt litt kjent med meg vet jo dette men for dere andre vil det sikkert høres teit ut. Enkelte blogger liker jeg å lese fra start til slutt. Ikke i en sitting men gjerne over lang tid. Leser et par innlegg om gangen og sparer linken til en uke eller en dag senere forså å fortsette der jeg slapp. Akkurat slik vi leser bøker. Vi begynner med begynnelsen og avslutter med siste side. Den nyeste bloggen jeg har funnet er bloggen til Moshonista. Denne damen er skikkelig sprek! Jeg får masse energi av å lese bloggen hennes. Alltid i ettertid føler jeg på hvor deprimert og lat jeg er. Hvis jeg vet på forhånd at jeg skal lese i bloggen hennes trener jeg først. For ikke å få dårlig samvittighet. Eller, som jeg skal nå, trene etter å ha lest bloggen. Jeg liker måten hun skriver på. Jeg innbiller meg språket hennes er like rask som hun må være selv.

Her er det nyeste bildet som ble tatt av meg i helgen. Jeg har dessvere ikke kledd meg ut som en vampyr for anledningen. Jeg bare ser sånn ut for tiden tydeligvis. Det minner meg på at etter å ha trent og dusjet skal jeg smøre meg inn med juksebrunfarge. Ikke sjans jeg sitter i ro i sola. Jeg vil heller være oransje. Av en eller annen grunn blir folk mer fornærmet av å se noen som er bleke om sommeren i Norge enn oransje. Så da må jeg bare tilpasse meg da. Evolusjon? Hø...hø. Det er visst også helt sosialt akseptert å kommentere folk er bleke men å si til noen de har fått så mye farge de snart er brunhudet er ike lov. Eller å bemerke til noen de må slutte å røyke for det er usunt er greit; men å kommentere noen er tykke og trenger du egentlig å spise den kaken? Det er ikke lov. Ja ja. Om dere ser en oransje dame rusle bortover gaten er det bare meg som prøver å blende inn i samfunnet på best mulig måte.


11 kommentarer:

 1. Oransje er den nye solbrun, har jeg hørt. Du er digg uansett!

  SvarSlett
 2. Jeg liker å være bleik, jeg. Eller, tenker ikke så mye på hudfarge og glød, men gidder ikke ligge for lenge i sola, det kan bli for varmt. Eier heller ikke tålmodighet, må flytte og bevege på meg etterhvert. Å ligge på et håndkle i bikini i en park er ikke min greie. Veldig rart egentlig, med tanke på hvor mye jeg ellers sitter stille og leser. Men jeg foretrekker en hengekøye under et tre eller en hammock, altså delvis skygge, det er best. Ikke midt i solsteika. Og jeg bryr meg rett og slett for lite om hvordan jeg ser ut til å bry meg om produkter. Men egentlig synes jeg bleikt er fint, altså, det bunner vel til det til slutt.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja til hengekøye i skyggen. Jeg er (for) avhengig av produkter. Både fuktighetskremer og hårstash og sminke. Prøver stadig nye ting når jeg en sjelden gang har råd og blir aldri fornøyd. Kunne vel spart pengene og gått for en mer naturlig look jeg også. Men nå skal jeg spare til min egen hårfarge da! For første gang siden jeg var tretten år! Det blir bra.

   Jeg synes mange mennesker kler å være bleike. Men jeg er ikke en av dem. Jeg ser litt syk ut synes jeg. Men det er sikkert fordi jeg jukser å tar vitaminer i stedet for å spise sunt.

   Slett
 3. Jo mere bleik du er, jo mindre er faren for hudkreft kan du si neste gang! da blir det nok tyst skal du se ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er så sant! Vet ikke hvor lenge det vil holde som argumentasjon når det kommer frem jeg kan finne på å ta ti minutter solarium i måneden da....

   Slett
 4. Skjønner deg så godt! Folk sier de er bleike, helt til man kommer og de jubler "ÅH! Så bra du kom! Satt akkurat og var deprimert over hvor bleik jeg var. Nå føler jeg meg bedre. Tusen takk, blekfis."

  Jeg fant forresten frem brunutensol her om dagen selv men har ikke brukt den ennå iår hihi. Jeg har alltid vært bleik og har lyst å føle hvordan det er å være tææn på sommeren en gang i løpet av mitt liv. Det kommer til å ta tid, så oransje får være en overgangsfase.. :P

  SvarSlett
  Svar
  1. Æsj, folk er så kjipe. Det er liksom konkurranse om å være brunest og jeg vinner aldri! Den brune-greia anbefales å bruke etter noen runder med Dove sin brun-ting. Da er overgangen mildere og ikke så mage skjolder.

   Slett
  2. Den fra dove brukte jeg en del på videregående faktisk! Takk for tips :)

   Slett
 5. Ingalill er dødskul!

  Hvitt > oransje. Jeg er hvit året rundt, i fjor var jeg i Tanzania i januar og februar, og når jeg kom hjem hadde de hjemme fått mer brunfarge på kroppen enn meg. I Trøndelag.

  Og, enig. Syns det er forferdelig at man kan si akkurat hva man vill om / til røykere, - men knapt har lov til å påpeke at noen tar seg en øl for mye, eller ikke trenger mer flesk enn de allerede har. En blanding av at vi er sykt sensitive ovenfor overvekt, og veldig ufølsomme ovenfor røykerne.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, superkul!

   Det er virkelig helt merkelig hva som 'er lov' og ikke. Det med å påpeke hvor mye andre drikker er et godt eksempel. Faktisk, jeg skulle ønske noen kunne kommentert det til meg i går. Jeg hadde ikke blitt sint, jeg hadde latt være å kjøpe den siste ølen. Så enkelt.

   Slett

Trivsel!

Høsten kommer sent i Alabama