fredag 9. november 2012

film film film #3

Jeg liker lister, jeg. Her er de beste filmene jeg har sett så langt i år, jeg er så enkel at jeg bare lister de opp uten noe om og men. Lista er ikke i prioritert rekkefølge.

Friends with Money (2006) En dame i filmen slutter plutselig å vaske håret sitt en dag for hva er vitsen, du må jo bare vaske det igjen senere? Jeg kjente meg svært mye igjen for da jeg gikk i åttende klasse sluttet jeg plutselig, uten egentlig å tenkte noe spesielt over det, å børste håret og i nakken under resten av håret samlet det seg store floker, dreads nesten. Det vistest jo ikke (trodde jeg ja) tenkte jeg. Der og da trodde jeg det bare var latskap og at håret mitt så bedre ut rufsete (det gjorde det ikke). Jeg var en helt normal jente med venner og som gikk på håndball og greier. Men en dag var håret mitt flokete og det fortsatte å være det. Etter å ha sett Friends with money forstår jeg at det var en reaksjon på at jeg nettopp hadde flyttet i hus med en stefar jeg hadde bestemt meg for ikke å like. Den dag i dag liker jeg han fortsatt ikke. Jeg er svært bestemt og har jeg bestemt meg for noe er det nesten umulig for meg å forandre mening. Ikke at han gjør så mye for å bli likt heller. Jeg liker denne filmen. Den føles ekte. 

 

Being John Malkovich (1999) Denne lånte jeg av C. Sykt bra. Sykt rar. Du må bare velge å være med på reisen og godta det som skjer. Hvis du gjør det kan du vente deg en fornøyelig reise.

Fra filmen Being John Malkovich.

Crouching Tiger, Hidden Dragon (2000) Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen: Jeg elsker samuraifilmer.

Dette bildet er fra den siste Mad Max-filmen. Den er ikke med
lista. Men se på bilen! Dekt av kuskinn!
Sleeping Beauty (2011) Dette er den særeste filmen jeg har sett noen gang. Den er så jævlig ekkel og uforståelig.

Fra filmen Stairway to heaven (heller ikke med i listen). Ja, det hender jeg ser 'eldre' filmer. Legg merke til alle bøkene
stablet hist og der i bakgrunnen. Et ordentlig bibliotek.

Date Night (2010) Hysterisk morsom!

 

The Karate Kid (2010) Fin og imponerende! For en sprek unge!
Jeg hadde nettopp sett I am Legend og trengte å se noe hyggelig etterpå. Da så jeg like så godt en film med ungen hans som hovedrolleinnehaver.


Andre innlegg: 

6 kommentarer:

 1. flott liste :D
  har bare sett "being john malkovich"
  liker du humor serier ? kan anbefale en ny en som går nå (kan laste ned hee hee) "go on" heter den

  SvarSlett
 2. Takk for tips! 'Chandler' er med! Jeg ska 'laste' (hehe) med en gang! Her jeg sitter nå er det verdens beste Internett så jeg må skyndte meg å utnytte det før jeg drar hjem, hihi.

  SvarSlett
  Svar
  1. hee hee ;)
   du sku' hatt en sånn liste (du som er en sånn liste-entusiast også) over alle filmene du ser hver måned :p
   har du sett GO ON nå da ? hva syns du ?

   Slett
  2. Jeg har tenkt på en slik 'oppsummerings' liste men jeg vil ikke røpe hvor mange filmer jeg faktisk ser, hehehehe!

   Jeg har ikke sett det enda! Blir sikkert sett en episode i løpet av morgen dagen! Har jeg noe å glede meg til!

   Slett
  3. haaa haaa
   eg så 32 filmer en måned, så du har neppe noe å være flau over ;)
   og det var de eg faktisk så ... resten sovnet eg fra, så det teller liksom ikkje

   Slett
  4. Oi, du store! Hehehe! Da kan jeg bare være meg selv forstår jeg og ikke skjule mine 'svakheter'. Det er veldig varierende hvor mye jeg ser. Går i perioder. Jeg har en ryddig oversikt over alle filmene jeg har sett så langt i år på Imdb og det er...hele...97!

   Før jobbet jeg mye og da så jeg enda mer film. Det er akkurat som jo mer jeg jobber og jo mer sosial jeg er jo flere filmer ser jeg. Jeg blir så vant til 'støy' og 'action' at når jeg kommer hjem takler jeg nesten ikke stillheten. Også elsker jeg å se film da. Og har ikke hatt TV kanaler og hva gjør man da?

   Da ser man film! <3 Føler jeg burde vært flink å sett flere eldre filmer... Har blitt bedre på det også. Har boka 1001 filmer du må se før du dør og kikker ofte opp på den.

   Slett

Trivsel!

SAMLESNING: PIRANESI AV SUSANNA CLARKE