søndag 25. november 2012

Bokmåltid #8


Dette var en kort kos da det viste seg å være hakk i platen. Da ble kveldsmaten min avbrutt og laptopen slått på og jeg så How I meet your mother til maten i stedet. Sukk.


Neste dag (en fredag) gikk jeg på biblioteket og leverte den hakkete Harry Potter-boksen og lånte bok tre på engelsk i stedet. Da jeg kom hjem spiste jeg middag og begynte på lydboka på nytt, bare på engelsk denne gangen. Å høre på Harry Potter på lydbok er kos. Selv om jeg endelig har fått meg TV-kanaler blir ikke de brukt noe spesielt. Jeg prioriterer Harry Potter. Hvorfor har ikke jeg fått noe brev fra Galtvort, jeg forstår ingenting.
4 kommentarer:

 1. Kjedelig med hakk i platen! Vi snakket om Harry Potter her hjemme i går, og 16-åringen uttalte at ingenting kan slå Harry Potter. Hverken som bok eller film. Og jeg må si meg litt enig - det er magisk kos :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Magisk kos = signerer den! Jeg fant samle-boksen med alle filmene i postkassa i går så i jula skal jeg se en Harry Potter film hver dag.

   Slett
 2. Jeg venter også fortsatt på det brevet.. Skuffende det ikke har kommet enda :(

  Ser skikkelig koslig ut.. Nam nam kjeks ost og druer.. Min form for måltid :P hehe
  Har faktisk aldri hørt Harry Potter på lydbok.. Men veldig lyst :)
  Elsker bøkene og filmene.. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er din feil jeg kjøpte meg kjeks, druer og ost. Jeg fikk såå lyst på det av innlegget ditt tidligere. Det er så godt!

   Slett

Trivsel!

PIRANESI MED MER