søndag 25. november 2012

Bokmåltid #8


Dette var en kort kos da det viste seg å være hakk i platen. Da ble kveldsmaten min avbrutt og laptopen slått på og jeg så How I meet your mother til maten i stedet. Sukk.


Neste dag (en fredag) gikk jeg på biblioteket og leverte den hakkete Harry Potter-boksen og lånte bok tre på engelsk i stedet. Da jeg kom hjem spiste jeg middag og begynte på lydboka på nytt, bare på engelsk denne gangen. Å høre på Harry Potter på lydbok er kos. Selv om jeg endelig har fått meg TV-kanaler blir ikke de brukt noe spesielt. Jeg prioriterer Harry Potter. Hvorfor har ikke jeg fått noe brev fra Galtvort, jeg forstår ingenting.
4 kommentarer:

 1. Kjedelig med hakk i platen! Vi snakket om Harry Potter her hjemme i går, og 16-åringen uttalte at ingenting kan slå Harry Potter. Hverken som bok eller film. Og jeg må si meg litt enig - det er magisk kos :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Magisk kos = signerer den! Jeg fant samle-boksen med alle filmene i postkassa i går så i jula skal jeg se en Harry Potter film hver dag.

   Slett
 2. Jeg venter også fortsatt på det brevet.. Skuffende det ikke har kommet enda :(

  Ser skikkelig koslig ut.. Nam nam kjeks ost og druer.. Min form for måltid :P hehe
  Har faktisk aldri hørt Harry Potter på lydbok.. Men veldig lyst :)
  Elsker bøkene og filmene.. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er din feil jeg kjøpte meg kjeks, druer og ost. Jeg fikk såå lyst på det av innlegget ditt tidligere. Det er så godt!

   Slett

Trivsel!