søndag 11. november 2012

Møbler og slikt jeg vil ha, takk! Eller bare har lagt merke til

Soundtrack: On sunday av Kim Hiorthøy

Jeg har tidligere fortalt om da jeg med ett ville ha et gult laken. Jeg har ikke fått tak i et gult laken, det har jeg helt glemt. Jeg har ikke gitt opp. Jeg skal finne et. Ellers kommer jeg over slikt som inspirerer meg i TV-serier og filmer. Etter at jeg har lagt de ut her sletter jeg bildene fra laptopen. Da har de gjort jobben sin. Det er jo alt man skal måtte ta vare på også!  Bare tull.

I filmen Being John Malkovich (anbefales) la jeg merke til et putevar.
Jeg liker bonsaitre. Legg merke til alle i bakgrunnen. Dette er fra filmen Sleeping Beauty,
som er den særeste og ekleste filmen jeg noen gang har sett.

Dette er også fra filmen Sleeping Beauty. Jeg vil ha en slik stol, eller to.
Dette bildet 'låner' jeg fra Tumblr. Jeg forventer stor respons fra andre bokelskere
om at dere også vil ha et slikt bord.

Bokhyllene til Dr. House på kontoret hans. Han omrokkerer hyllene hele tiden
og setter bokhylla opp i nye fasonger. En bokhylle som er lego. Bokhylla jeg
har nå tar så utrolig mye plass. Lei.

12 kommentarer:

 1. Sleeping Beauty er en voldsom estetisk fin film. Jeg har lyst på den grønne fløyelskjolen hovedpersonen dukker opp med første gang hun skal på den nye jobben sin. Og undertøyet, seff. Bortsett fra at filmen var skjønn for øyet, vet jeg ikke helt om jeg likte den. Jeg så den sammen med en venninne og vi snakket mye om den etterpå, prøvde å tolke den i hytt og pine. Nå er det en stund siden jeg har sett den, så jeg husker ikke helt handlingen, men det var mye som ikke gav mening.

  SvarSlett
  Svar
  1. 'Estetikk (fra gresk aisthesis, αἴσθησις, «sansekunnskap» eller «oppfatning») er et kunstteoretisk begrep som brukes både om «læren om kunnskap som kommer til oss gjennom sansene», og «læren om det vakre og skjønne i kunsten».'

   Hmm, jeg tror jeg forstår. Jeg vet heller ikke om jeg liker den faktisk, likevel ble den med i lista over beste filmen jeg har sett i år. Den er bra men det er helt umulig å vite om man har forstått den og det er sykt irriterende. Skulle ønske jeg satt der sammen med dere ass, jeg tenkte det faktisk da jeg så den; at jeg skulle sett den sammen med noen slikt at vi kunne diskutert den. Noterer meg bak øret å se den om igjen men noen. Gjerne noen jeg vil 'freake ut' (jeg vet akkurat hvem som fortjener det!). For den er jo ekkel, den ga ikke meg noe god følelse.

   Ingenting gav mening!

   Slett
 2. Jeg vil også ha bokhylla til dr. House! Og koppen hans, den han har i det første sesongene, før den forsvinner i noen sesonger for å dukke opp igjen i et par episoder til, før den dør for godt (sier jeg, selv om jeg ikke har sett s8 ennå). Koppen er bare en vanlig rød kopp forresten, så jeg er nok mer fangirl enn noe annet.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hallo fangirl! Fantastisk! Jeg la ikke merke til den røde koppen. Den skal jeg se etter når sesong åtte kommer til Norge på DVD. Håper den er med der. Jeg har gått og trippet og ventet siden i sommer.

   Slett
 3. Jeg vil ha sånt bord, ja! Gjett om! Dessuten har jeg et gult laken, vil du ha det? ;)

  SvarSlett
 4. Uhh.. bonsai tree er kult da.. Kunne jeg også tenkt meg :)

  Liker putevaret.. Og bordet med bøkene var kule.. Men vet ikke om jeg vill ehat det.. Ville vært for redd for at et glass på bordet bille beltet og ødelagt bøker xD hehe
  Også er jeg ikke så stor fan av hvite møbler.. Passer ikke inn hos meg.. Kanskje jeg hadde ombestemt meg om jeg så bordet i gammelt tre :P

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har et slags bonsaitre men det er så skrøpelig og misformet. Jeg tror jeg gjør noe feil. Det er ikke i det hele tatt så pene som de i filmen. Min kostet hundre og femti kroner eller noe på Plantasjen og var den siste de hadde igjen (og der har du grunnen til at den er så stygg, ingen ville ha den, bortsett fra meg som ikke visste bedre).

   Gammelt tre er kult! Ellers kunne du jo malt det slik at det så ut som gammelt tre :-D Eller i en annen farge, hehe.

   Slett
 5. Jeg var på besök til ei idag som har en sånn "lego-hylle", men hun hadde masse gamle tre-bokser i ulike fasonger isteder for identiske hyller. Mongo-fint er det!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Si at du tok bildet av hyllene! Jeg vil se, henne vil jeg herme! Hvis ikke du hermer henne først, da hermer jeg bare etter deg (ville ikke vært første gangen, hi hi).

   Slett
 6. Ja et sånt bord er høyt på ønskelista, både kult og praktiskt! :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Ikke sant! Jeg mener å ha sett bordet (uten hjul og slikt, før det ble et bord) et sted. jeg er bare ikke sikker hvor..Jeg lurer på om det ikke er laget av slikt som de bruker på byggeplasser og 'ruller' slanger og slikt rundt? Hadde vært helt fantastisk å finne en slik rund dings. Hjul til å feste under kan man få kjøpt på Clas Ohlson for femtilappen. :-D

   Eller kanskje det faktisk alltid har vært et bord og ikke er 'hjemmelaget'. Jeg har studert bilde mange ganger men får ikke til å bestemme meg.

   Slett

Trivsel!

SAMLESNING: PIRANESI AV SUSANNA CLARKE