fredag 23. november 2012

Enda en ny blogg

Fra nå av kommer jeg til å legge ut alle tegningene jeg ivrig tegner i One sketch a day-boken min i denne bloggen. Akkurat som da jeg laget sitat-bloggen og spilleliste-bloggen for å gjøre denne bloggen ryddigere. Jeg har lurt på om det hadde vært best å lage det de kaller en 'hverdags-blogg' og la dette bli en REN bokblogg. Men nei, ikke enda. Kanskje burde jeg laget en bokmåltid-blogg? Ja, det skal jeg! Nå blir det i det minste litt ryddigere her med ikke så mange sitater, sanger fra Youtube eller mine amatørtegninger som jeg koser meg stort med. Kanskje skal jeg slutte med "på veggen" innleggene mine også. Jeg kan ikke vente med å dø forså å la arvingene mine arve tegneblokka! Se hva grandtanten din tegnet for lenge siden! En hundre år gammel tegneblokk med amatør tegninger er mer verdifull enn en gammel symaskin. Jeg har tidligere lagt ut et bilde av meg selv med en orkide i nesa. Her har dere et bilde av meg der jeg står på hodet for første gang i mitt liv. Jeg er helt utrolig stolt. Jeg har alltid ønsket å kunne stå på hodet. Jeg var et av de barna som aldri klarte å slå hjul på gresset og en av de tenåringene som skulket turn-timene i gymmen fordi jeg hadde 'voksesmerter' i kneet.
7 kommentarer:

 1. Da ungene mine var små pleide vi å stå slik du gjør på bildet, kjøkkenet var åsted for aktiviteten og sofaputer ble lagt ut for at alle skulle få prøve! Kjempegøy, og de var jo så stolte når de fikk det til - for ikke å snakke om meg selv da ;)

  Det blir jo ryddigere, men selv synes jeg det er greit at innleggene er av blandet innhold. Men skal titte innom dine andre blogger uansett!

  Ha en fin fredagskveld!

  SvarSlett
  Svar
  1. Det høres super gøy ut! Jeg har forsøkt dette flere ganger men her en kveld var det noen som påpekte at hodet mitt skulle nærmere knærne og vips- det var visst alt som skulle til. Jo..så må jeg ha en stol å 'dytte meg selv opp med', hehe. En dag trenger jeg kanskje ikke den stolen, eller veggen å være lent mot. Yoga står på timeplanen!

   Jeg synes det er best med litt forskjellig type innlegg jeg også, blogger med bare omtaler kjeder meg.. Men det skal være måte på hvor mye forskjellig jeg har også da..

   Så koselig at du titter innom de andre bloggene, da blir jeg så glad :-D

   Fin lørdag til deg og dine :-D

   Slett
  2. Yoga! Ja, det vil nok gjøre at du ikke trenger stolen - i alle fall slik jeg forestiller meg yoga :)

   Hehe, ja det kan kanskje bli for mye av det gode - uansett fint at du har det med (enten det er her eller der).

   Takk! Jeg skal spise lunsj med en venninne, ellers er det lesing som står på planen.

   Slett
 2. Aww, gratulerer med oppnåelsen! :-D

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk :-D Dette er stort og super gøy!! Enn at jeg klarte det! :-D

   Slett

Trivsel!

PIRANESI MED MER