mandag 12. november 2012


Jeg går og venter på at sesong åtte skal komme på DVD i Norge.

8 kommentarer:

 1. så noen sesonger av house og det var vanvittig bra ! må begynne å glo på igjen ;)
  sesong 8 kan man kanskje laste ned allerede ?

  SvarSlett
  Svar
  1. Til vanlig laster jeg ned men akkurat med Dr. House er det noe spesielt da jeg må ha norsk tekst til. Jeg prøvde å se med svensk tekst men nei.. Føler alt det medisinske snakket deres går meg hodet forbi på norsk og på engelsk forstår jeg ingenting av 'legepraten'. Jeg er ganske god i engelsk men akkurat Dr. House sliter jeg med :p Søsteren min hadde sesong 1 til 6 på DVD om jeg lånte. Jeg kjøpte sesong sju og skal kjøpe sesong åtte og etterpå gir jeg de til henne så hun har alle sammen :-)

   Slett
 2. Åååh, jeg venter også. Nettopp sett ut s7. Jeg foretrekker også House med norsk tekst - selv om jeg ser de fleste andre serier med engelsk tekst.

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er så mye å få med seg også snakker de ikke akkurat rolig på kontoret.. Artig at vi begge leste 'Samuaraien' på norsk (og er glad for det) og at begge har samme språkgreia med House :-D

   Slett
  2. Ja! Også at vi begge er 22 år gamle og fra Nord-Trønderlag (ssh, synes selv det er creepy når folk på nettet sier sånt, men det er litt kult).

   Slett
  3. Oi! Ja, det er kult. Hva om vi har gått i klasse med hverandre eller sittet ved siden av hverandre på toget eller noe. Fnise.

   Slett
 3. De hadde sesong 8 på PLatekompaniet i dag, men jeg vet ikke om det var import eller norsk utgave. Var hvitt omslag. +

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei. Takk for fantastisk tips! Jeg har undersøkt saken og det var (dessverre) import.

   Slett

Trivsel!

LEST OG HØRT SIDEN SIST