Innlegg

Viser innlegg fra juli, 2013

tanker om runking

av Silje Alnes (lånt, stjålet fra her
det er for mange drap og for lite runking i norsk litteratur.

man tar ikke livet så seriøst - døden kommer i første rekke og soloseksuell tilfredsstillelse er ikke så viktig. runking? hæ nei, hva er det? det gjør jeg isåfall etter at jeg har skrevet en tjue centimeter lang brødkniv gjennom en blondines brystbein - et sømmelig hendelsesforløp. (når runker  harry hole, runker harry hole, hva tenker harry hole på  når han runker, hvordan  smaker sæden til harry hole hvorfor runker  harry hole, runker jo nesbø? jo nesbø - hvorfor dreper du? se, dét kaller jeg spenningsroman!                                 tømmingsroman!                     underbuksekriminalitet: hvorfor blør unni lindell  fra underlivet, blør unni lindell  fra underlivet, hvor gammel var  unni lindell da hun fikk  mensen, runker unni lindell? unni lindell - hvorfor dreper du?)

Bevege seg gjennom vann

Jeg beveger meg gjennom vann igjen. Jeg la meg i ettermiddag og våknet på kvelden. Jeg er fortsatt trøtt. Jeg syntes jeg hørte kjente stemmer pratet utenfor vinduet. Jeg klarte ikke å våkne for å se etter eller så brydde jeg meg ikke nok. Det gjør vondt å holde opp øynene. De er så tørre selv om jeg bruker øyedråper. Søster holder på å flytte, hun har mange ting. Jeg hjelper ikke til. Jeg blir syk av å se så mange ting på en gang. Ser jeg så mye på en gang føles verden utrolig meningsløs, håpløs. Jeg snur meg rundt og rundt og og rundt alt jeg ser er ting ting ting ting.Jeg angrer på å ha kjøpt meg en stor TV. Kjøper du en ting, må du ha mer, det er sanne ord. Nå som tv-en har kommet i hus 'trenger' jeg trådløs tastatur og mus. Mobilen min er ødelagt, solbrillene mine, den eksterne hardisken med alle bildene mine, de 'dyre (1300 kr) skoene mine. Ting ødelegges, ingenting varer.

Jeg skriver på en lapp på mobilen som daglig slår seg av av seg selv det er lett å skaffe ting…

Ny bokblogg å rulle seg i

Bilde
Hurra mei rundt! Min gode venninne Kine har ordnet seg blogg! Hun var ikke vanskelig å overtale i det hele tatt. Hun interesserer seg for litt av hvert og akkurat som meg trives hun godt når hun har nesen i bok. Jeg foreslår alle følger med på bloggen hennes for dama både ser og leser mye forskjellig.

Hurra mei rundt!


Ett av de siste bildet som er tatt av meg

Bilde
er tatt den tjueåttende juni på Steinkjerfestivalen. Jeg vet av egen erfaring at det er kjekt å ha et ansikt å feste til tekstene man leser. Selv blir jeg glad når jeg får servert bilder (ikke nødvendigvis av bloggeren, av hva som helst) i ny og ned.

LYDLØS TROMPETISME av Marit Persheim

Bilde

Oppdatering på livet, eller det minst private av det

Bilde
Jeg er hekta på serien Orange is the new black. Se det bitches; det er bra.
2. Jeg har fått meg en stor TV (47 tommer). Min første ordentlige TV. Den gamle er over femten år gammel. For meg er dette stor stas. Nå er jeg nærmere å være som 'alle andre'.

3. Jeg er syk. Snørrette, trøtt, vondt i halsen. Ikke ønsk meg God bedring i kommentarfeltet. God bedring er det verste jeg vet; hva om jeg aldri blir bra? Skriv heller noe annet random, hva som helst.

4. Jeg leser nesten ingenting lenger. Å lese fire sider i en bok krever all viljestryke jeg har. Denne lesegalskapen som slo over meg i to tusen og ti er på vei over. Sukk. Ja. Ja. Nå går jeg tilbake til å lese en bok i måneden som alle andre 'normale' (selv om jeg synes å være middelmådig er en synd, go big or go home! Vær deg selv, bare 10 prosent mer ekstrem, fake it til you make it).

5. Jeg er blitt tykk. Kom og kos med magen min. Myk og deilig (æsj).

6. Jeg liker øl plutselig! Eller, jeg liker Tuborg som er 'øl…

ONE SKETCH A DAY #16

Bilde

BØKER LEST I JUNI

Bilde
Soundtrack: I can see the light av Ulver


Juni har vært en sjaber lesemåned. Jeg vet ikke helt hvorfor, jeg har jo lest, det har bare tatt utrolig lang tid selv om bøkene ikke er så lange. Jeg trodde det kom bare til å bli en bok denne måneden så vips var jeg ferdig med romanen jeg lenge har hørt på lydbok forså å legge til en tynn liten roman helt på tampen.


Fantasi

Jotnens hjemkomst av Andreas Bull-Hansen. En bok jeg er anbefalt av en venn og som er første ut i en trilogi. Jeg har slått meg til ro med at boken er dårlig og at jeg går i mot strømmen og syntes den er bra. Det er bare å finne seg i det: boksmaken min kan ikke stoles på lenger. Der, dere er advart. Jeg har begynt på bok to i trilogien, Før de ni verdener styrter og trives så langt inn i historien.


Lesereksemplar

Lydløs trompetisme av Marit Persheim. En liten bok i lengde men veldig, veldig morsom! Jeg skal skrive en omtale/tekst om den. Jeg vet bare ikke hva jeg skal skrive! Notatene mine dekket ikke en side en gang. Alt jeg…