onsdag 19. september 2012

Bøkene som har ligget lengst på huskelista #1


Her en liste med de fem bøkene som har ligget lengst på huskelisten min på nettsiden til biblioteket

Jeg lager liste bare fordi jeg var nysgjerrig. Det er så lenge siden jeg har sett på den listen, i år har jeg prioritert bøker venner og familie har tipset meg om, bøker som nevnes i bøker jeg leser og bøker jeg leser om i andre sine bokblogger. Mari bak bloggen Flukten fra virkeligheten ga meg lyst til å lese tegneserier, Kathleen bak bloggen sukkerrør ga meg lyst til å lese Fremmedordbok for kjærester, Mockingbird Wish Me luck, Norwegian Wood og Drit i døden her er Dan Turell. Veldig mange bøker har jeg også skrevet opp fra diverse blogger men ikke lest enda.

 1. Min kamp 1 av Karl OveKnausgård
 2. Shantaram av Gregory David Roberts
 3. Dinas Bok av Herbjørg Wassmo
 4. Lykkens sønn av Herbjørg Wassmo
 5. Karnas Arv av Herbjørg Wassmo

6 kommentarer:

 1. Dinas bok er en av mine favoritter, den kan jeg varmt anbefale - Knausgård har jeg bestemt meg for ikke å lese (men kan jo ikke se bort fra at jeg leser den en gang i fremtiden).

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg er nysgjerrig på Knausgård, hører jo så mye bra. Kathleen i bloggen Sukkerrør har skrevet "Knausgård=livet" så jeg har bare latt den ligge der på lista :p De er veldig tykke de bøkene, litt fryktinngytende.

   Dinas bok gleder jeg meg til! Godt å høre du synes den er så bra! Jeg likte filmen godt da jeg så den på kino for kjempe lenge siden!

   Slett
  2. Knausgård har jeg fått opp i halsen, og det uten å ha lest en linje. Vel, rent teknisk har jeg jo det; de som har blitt publisert i media, så kanskje jeg heller skulle sagt uten å ha åpnet bøkene! Det blir som med fiftyshades-serien; de er forhåndsdømt hos meg, hvilket i utgangspunktet er negativt så jeg skal se om jeg ikke kan omgå beslutningen og lese for å gjøre meg opp min egen mening :)

   Dinas bok er bedre å lese enn filmen er å se, og filmen er kjempebra!

   Slett
  3. "Dinas bok er bedre å lese enn filmen er å se, og filmen er kjempebra!" Ååå, det høres flott ut! Nå ble jeg ivrig etter å ta fatt på huskelista på nettsiden til biblioteket i stedet for de jeg allerede har liggende her foran meg, hehe!

   Jeg blir så nysgjerrig av bøker som får mye oppmerksomhet men det som skiller meg fra de andre er at jeg venter med å ta fatt på bøkene før alt oppstyret har lagt seg og bøkene snart er glemt. Da tørker jeg av støvet og finnet meg til rette med bøkene. Jeg forsår godt du har fått Knausgård opp i halsen av all mediaoppmerksomheten han har fått. Sev har jeg bare lukket øynene og prøvd å lese så lite som mulig om mannen.

   Slett
 2. Har også knausgård liggende klar til lesning:) Har ikke lest noen av disse. Har også en lang huskeliste på biblioteket, sjelden jeg ser på den siden det dukker opp bøker jeg vil lese hele tiden:) Kanskje ikke dumt å titte på den snart:) Ha en fin dag:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er fint å kunne lagre lister slik på nettsiden til biblioteket, listene går jo ikke ut på dato, de drar ingen steder! Jeg holdt på å kjøpe Min kamp bøkene av Knausgård her en dag, jeg klarte å la være inntil videre. Jeg tror jeg heller vi låne de på biblioteket.

   Håper du har en fin lørdagskveld og en fin søndag i morgen!

   Slett

Trivsel!

SAMLESNING: PIRANESI AV SUSANNA CLARKE