lørdag 29. september 2012

Jeg har laget meg to nye blogger!


Jeg har lenge følt på det at jeg 'kveler' bloggen min med  de mange sitatene jeg legger ut. Derfor har jeg laget en ren 'sitatblogg' der jeg publiserer så mange sitater jeg bare kan fra litteraturen jeg leser, med god samvittighet. Jeg tror at jeg skal fortsette å publisere dikt her inne. Kanskje fortsetter jeg å oversette engelske dikt som ikke er publisert til norsk(enda?) her inne også. Jeg frister meg selv med tanken om å begynne å oversette dikt av Robinson Jeffers(som jeg leser nå). Et dikt av han kan være på seksi(!) sider. Jeg synes det er gøy å sysle med. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal kunne publisere et så langt dikt her inne, jeg tror jeg hadde tatt i bruk fanene øverst da.

Blogg nummer tre er en ren musikkblogg der jeg skal publisere tekster om musikken og hvordan den tar del i livet mitt til hverdags. Aller oftest vil jeg legge ut sanger(lånt fra youtube). Det blir en slags bloggspilleliste. Linker finner dere lengre ned. Kjempe kjekt om det er flere der ute som har en forkjærlighet for gode sitater og musikk og får noe ut av det som skjer på 'nybloggene'. Dette blir da en blogg med bokomtaler og tekster om livet og kanskje, kanskje tør jeg å begynne å legge ut noen av mine skjønnlitterære tekster. I det siste klør det i fingrene etter å skrive skrekk igjen. På ungdomsskolen skrev jeg alltid skrekknoveller så fort jeg fikk sjansen. Ikke så ulikt det John Ajvide Lindqvist skriver. Realistisk skrekk. 'Hvorfor sitter det en svart demon på taket over vinduet mitt?' liksom, 'og 'hvorfor forsvinner han ikke når solen står opp?'. Nå sitter jeg og ler høyt. Helt seriøst, slikt kan jeg finne på å skrive. Jeg liker å bli redd. Nå skal jeg løpe til C, vi skal se en film. Kanskje får jeg overtalt henne til å se en skrekkfilm. Jeg tør nemlig ikke å se de alene.

3 kommentarer:

 1. Det kan være greit å ha flere blogger for på den måten å kategorisere det publiserte innholdet, selv har jeg en fotoblogg (som dessverre har vært sørgelig forsømt i det siste).
  Jeg liker bildet du har valgt på sitatbloggen, den filmen var superbra!
  De lange diktene kan jo legges ut i flere innlegg :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Fotoblogg, så spennende!

   Å legge ut innleggene i flere innlegg er en god ide, men jeg vet ikke, jeg føler det blir så rotete kanskje? Jeg finner det vel ut tenker jeg!

   Slett
  2. Ja, det blir kanskje rotete - blir spennende å se hva du ender opp med :)

   Slett

Trivsel!

SAMLESNING: PIRANESI AV SUSANNA CLARKE