mandag 17. september 2012

Jeg sliter meg framover i romanen Reisen til nattens ende


Jeg sliter meg framover i romanen Reisen til nattens ende. Det går så utrolig tregt, den er så kjedelig, så langdryg og så negativ. SUKK. Jeg mangler helt motivasjon og jeg klarer sjeldent å lese mer enn et kapittel om gangen. Dette kan ikke fortsette. Jeg har nesten ikke fått lest noe i september på grunn av dette! Dette er definitivt den måneden jeg har lest minst i hele år. Jeg prøver å sitte mye ut å lese den da jeg ikke har alle distraksjonene som ligger og slenger hjemme; "Ohh, vaskemoppen min! Jeg vasker heller fellesvaskerommet i bygget jeg bor i som ikke har blitt vasket, noen gang, enn å sitte å lese her!"Dette har faktisk hendt. TRE ganger. På tre uker. "Jeg trenger påfyll av kaffe!" For hver side jeg leser har jeg slukt to kopper kaffe. Dette har faktisk hendt, det hender enda. Her en drakk drakk jeg seks kopper kaffe på mindre enn en time. Uten å tenke over det før etterpå da jeg måtte noe forferdelig på do og tisse. Andre ting jeg gjør i stedet for å lese er å ta bilde av meg selv, med boken. Ehe..Jeg tar også å begynner å oversette dikt av Bukowski, også fordi jeg synes det er gøy, men mest fordi jeg heller vil sitte å oversette vanskelige dikt fulle av slang og uttrykk jeg ikke finner i noen ordbok på nettet, enn å lese ferdig den franske romanen. Nå altså!!

Nå skal jeg skjerpe meg. Denne uken skal jeg bli ferdig med romanen.På vei ut for å lese ved elven i det fine været en sen ettermiddag. Heller lese ute enn inne.

Her ser jeg litt vel..søt ut. Det stemmer dårlig. Jeg er litt sånn som Chandler fra TV-serien Friends; jeg blir helt stiv og rar og får lemus i øyet når noen tar frem kameraet. Til og med når jeg tar bilde av meg selv for å legge ut i bokbloggen min!

Nå har det desverret regnet i flere dager her og da er det bare kaldt å ekkelt å sitte ute. Jeg savner en kafe jeg kan sitte i og lese, alene. Og drikke te, kaffe eller brus samtidig. Akkurat som Tengo gjør i Murakamis tykke bøker 19Q4. Karakteren Tengo går ut og spiser middag noen ganger og da leser han samtidig som han spiser eller han går og tar en øl samtidig som han leser. Jeg og vil tørre det! Jeg er så redd folk skal se rart på meg..Jeg bor i en alt for liten by..Jeg føler meg så lite fri når jeg tenker sånn.Leseugle. 

Slutt å tulle og sette deg heller og les ferdig den tunge romanen!2 kommentarer:

  1. Jeg er imponert! Jeg hadde gitt opp for lenge siden... :) Flink du!

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk! Jeg prøver, hehe. Fullfører alltid boka jeg har begynt på, selv om det kan ta uker, måneder..

      Slett

Trivsel!

LEST OG HØRT SIDEN SIST