torsdag 25. oktober 2012

Årets første snø og to hjerter til


I går kveld fikk jeg hele to(!) blog-awarder til, denne gangen fra flotte Mary Anne bak bloggen MK blogg og snille Frøken B bak bloggen Bokvrimmel. Å, jeg blir så glad! Jeg har jo sett på statistikken at jeg har flere lesere nå enn før men de fleste leserne mine er stille som mus. Det er kjempe gøy å få tilbakemeldning fra andre om at de liker bloggen min fordi stort sett spør jeg meg selv om hva det er jeg holder på med:du kan ikke skrive det der og legge det ut på nettet, er du gal,

kaller du det der en bokomtale haha

det er ingen som bryr seg om listene dine, gå og gjem deg
Om du legger ut et bilde av deg selv med en orkide i nesen vil ingen ta deg seriøs
Slike tanker tenker jeg. Jeg har funnet frem fem nye blogger jeg vil vise dere og det er:

 1. Demeter bak bloggen Moonlight reveries. Demeter har god greie på norsk (og utenlandsk) metal og legger av og til ut sanger lånt fra youtube som til sammen blir en slags spilleliste da. Det liker jeg godt for jeg er veldig opptatt av musikk, også metal. Demeter siterte en gang haiku dikt i innlegg og det var flott fordi en bok med haiku har jeg aldri(!) lest. Nå nylig har hun lagt ut masse bilder av bøkene i bokhyllene sine. Bilder av bøker er like kjekt å se på som bilder av hundevalper og sjokoladekaker.
 2. Stine bak bloggen Stine Cyanine. Stine har jeg kjent siden jeg var ei lita jente og hun bor i etasjen under meg i bygården vår. Også som Demeter hender det at Stine legger ut gode sanger innen metal sjangeren. I høst er hun tilbake på skolebenken og har dermed begynt å skrive gresk, ikke gresk som i språk men gresk som i at jeg forstår ingenting av leksene dine, hva er det du snakker om. Hun brenner for dataspill og slikt og studerer spill og teknologi og jeg som er helt hjernedød på både teknologi og dataspill sluker det hun skriver men forstår lite. Heldigvis legger hun ut søte bilder av kattene sine som er en trøst for meg når jeg føler meg dum i hodet og av og til (!) legger hun ut tegninger hun har kost seg med og tegnet og det liker jeg aller best. Stine tror jeg ikke bryr seg om slike awarder som det her men hun får en likevel.
 3. Kathleen bak bloggen Sukkerrør har allerede fått en award av meg, men det du kanskje ikke vet er at hun også har en ren frokostblogg!
 4. Linnea Myhre bak bloggen Alt du vet er feil har for lenge siden sluttet å blogge men hun får en award likevel. Tekstene står der tross alt enda og det er ikke for sent for slike som meg som henger etter alle andre å lese det som står der.
 5. Solgunn bak bloggen Solgrunn sitt. Jeg har ikke lest noe særlig innpå denne bloggen men jeg leste innlegget hennes om boka T. S. Spivets utvalgte verker og det fikk meg til å kjøpe boka, jeg som nesten aldri kjøper bøker lenger. Eller, jeg gjorde ikke det før. Nå for eksempel venter jeg på en pakke i posen fra The Book Despority og for ikke så lenge siden fikk jeg fem bøker fra Ellikken.

8 kommentarer:

 1. Hjelp, frokostbloggen min! Jeg hadde tenkt til å stenge den etter at jeg fikk smartphone og instagram, men har ikke rukket å gjøre det, eller, den kan jo forsåvidt ligge der, men jeg har slutta å poste ting der. Også litt fordi jeg ikke lenger har kamera tilgjengelig etter at kjæresten min og jeg flytta til hver vår by i august.

  SvarSlett
  Svar
  1. Å ja. Den er veldig fin, synes jeg. Inspirerer meg til å spise frukt og frokost(!) og det er bra. Du burde ikke slette den, tenk om noen stjeler navnet på bloggen! Du kan jo ta bilder med mobilen og legge ut også selv om ikke kvaliteten er det samme... Det gjør jeg. Æsj. Jeg vil ha et ordentlig kamera. Du har rett, det er ikke det samme.

   Slett
 2. Hihi takk for award! *danse rundt* <3 Jeg har egentlig ikke brydd meg så mye om slikt, men det var jo koselig å få! Så kanskje man skal gi noen bort litt skryt til andre også, det er mange bloggere "der ute" som fortjener skryt og oppmerksomhet :) Det er litt godt at du sier gresk, og du er ikke den eneste som ikke skjönner hva jeg holder på med :P Et under har skjedd, jeg har stått på 3/3 programmerings oppgaver og jeg skjönner fortsatt lite av det x)

  SvarSlett
  Svar
  1. Flinke studenten! Jeg tror du skjønner mer enn du tror! Puslespill bitene faller vel på plass med tid og stunder!

   Godt at du ble glad for awarden! Det er veldig koselig å spre litt glede på et slikt vis synes jeg.

   Slett
 3. Tusen takk for award, det var veldig snilt <3 Føler meg beæret, og glad :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Den har du fortjent! Jeg har funnet mange sanger jeg har puttet i spillelistene mine på Spotify i bloggen din<3

   Slett
 4. Så hyggelig å få denne utmerkelsen flere ganger, gratulerer!
  Og takk for blogg-tips :)

  SvarSlett

Trivsel!

SAMLESNING: PIRANESI AV SUSANNA CLARKE