tirsdag 23. oktober 2012

HØST SITAT #3

Det var en kald og stormfull dag sent i oktober, en slik dag da det later til å skulle begynne og regne hele tiden, men faktisk aldri gjør det, og det var sent på ettermiddagen.

Ikke et spesielt fint eller utmerkende høst sitat, men et høst sitat likefullt. Det er fra romanen Stjernestøv av Neil Gaiman.

6 kommentarer:

 1. nydelig sitat :)
  ha en flotters dag :)

  SvarSlett
 2. Sitatet inspirerer i alle fall til videre lesing (selv om du har gitt uttrykk for at boken ikke er den aller beste) og filmatiseringen kunne jeg godt tenke meg å se (heter den det samme som boken?).

  Forresten så har jeg en utmerkelse til deg: http://birtviko.blogspot.no/2012/10/helt-satt-ut.html

  SvarSlett
  Svar
  1. Alt som inspirerer til lesning er bra. Jeg skal også se filmen(om igjen jeg da). Den heter Stardust :-D Jeg tror nok den er en søt, feel good film, slik som boka. Jeg håper den er spennende, det tror jeg den er.

   Jeg så faktisk utmerkelsen før jeg så kommentaren din! Jeg var inne på bloggen din og leste da det plutselig dukket opp et nytt innlegg!

   Tusen takk! Så utrolig gøy! Jeg skal sette meg ned i morgen og 'spread the love' videre til fem herlige folk! :-D Klem

   Slett
  2. Ja, det er godt sagt! Og jeg håper filmen er å finne på stedet jeg leier dvd-er, eller kanskje jeg må kjøpe den? Vel, skal sjekke, for i helgen har jeg lyst til å se en film eller to. Denne helgen har jeg sett Abraham Lincoln: Vampire Hunter, en spennende og bra film jeg anbefaler videre.

   Slike awarder kan være vanskelige, men akk! så morsomme å få, så det er fint at du har tenkt å sende the love videre :)

   Slett
  3. Abraham Lincoln: Vampire Hunter har jeg helt glemt! Jeg ville se den på kino men rakk det aldri! Da skal jeg se om ikke den blir funnet frem i helgen! Jeg ser alltid en eller to filmer i helgene jeg også. Det er tradisjon! Tar meg alltid tid til det.

   Jeg har aldri fått en slik award før så det var gøy ja :-D

   Slett

Trivsel!

SAMLESNING: PIRANESI AV SUSANNA CLARKE