torsdag 6. desember 2012

JuleGIVEAWAY kom kom!Jeg har vært så utrolig heldig og funnet flere pakker i postkassen i år. Jeg elsker å finne pakker. Det er koselig. Kristin sendte meg den første Min kamp-boka med et kjempe fint kort ved siden av, Hos Karen vant jeg den deilige Bokryggpoesi-boka, hos Mary-Anne vant jeg Svanesøstrene i høst og hos Bokelskerinnen tidligere i år vant jeg When God was a rabbit. Nå er det min tur å være julenisse, det er en stund siden sist og jeg synes det er drit morsomt.

Du kan vinne en pocketbok fult av sære, tragiske, deprimerende, humoristiske, fantastiske, unike, særegne og orginale noveller av en av mine absolutte favorittforfattere og som heter Etgar Keret. Boka har jeg allerede lest og den har ligget i en brun, flettet kurv i bokhylla og har noen merker etter dette. Ellers er den i toppstand og jeg vil så veldig at flere skal lese novellene til Etgar Keret. Du lurer sikker på hva som er i den smale esken ved siden av boka på bildet over og her har du svaretEt fantastisk morsomt bokmerke! Se de føttene som stikker ut! Hi hi hi hi hi! Jeg kjøpte to stykker (en til meg en til deg) av denne mannen inne på Etzy.com.

For å bli med i trekningen trenger du bare å kommentere under. Skriv akkurat hva du vil, skriv gjerne hvilken sang du er hekta på for tiden eller hvilken bok du leser nå eller begge deler. Eller kanskje skriver du bare e-post adressen din om du ikke har en blogg slik at jeg kan kontakte deg om du vinner. Vinneren trekker jeg
den trettende desember. Spre gjerne nyheten om du gidder, da blir jeg så glad < 3

Så koselig selger på Etzy!
Ellers sitter jeg mye her.
Og savner denne fyren her. Så synes jeg du skal lytte til min chille
spilleliste med variert musikk på Spotify.

30 kommentarer:

 1. Hei! Denne virker spennennde, så jeg vil gjerne delta. For tiden leser jeg Det fine som flyter forbi av Ida Løkas, som jeg liker veldig godt. Ha en fin dag.:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Flott! :-D :-D God dag til deg også Anita <3

   Slett
 2. JA! Bokmerket!! (Og boka også da, ser spennende ut (elsker forsiden) - men jeg har aldri hørt om forfatteren, må google litt nå).

  Jeg har ny boblejakke, og tenker at "ja, lykke kan kjøpes". Den er lilla. Og gul. Og fra Bergans. Skal gifte meg med den.

  SvarSlett
  Svar
  1. Om du vil kan du se en av mine favorittfilmer og som heter (værsåsnill ikke bli redd av tittelen) "Wristcutters: A love story". Filmen er troverdig basert på Etgar sin lengste novelle og er tragikomisk, annerledes og fin.

   Gratulerer med ny boblejakke! Jeg leker meg med tanken på å kjøpe en kjeledress da jeg ikke hæler å gå ut om dagene. I dag LØP jeg ærend. Det var skrekkelig hvor kaldt det er. Du er heldig som har den varme boblejakken. Jeg kan ikke kjøpe en kjeledress: jeg føler det er bare sosialt akseptert å bruke kjeledress i gata om du er bonde eller jobber i en barnehage. Jeg hater å fryse og jeg fryser hele tiden. Jeg har det miserabelt. Ta vare på den boblejakka!

   Slett
  2. JA! Kjeledress. Eller boblebukse. Nå er jeg varm på 50% av kroppen - og det hjelper jo strengt talt ikke så jævla mye. Spesielt ikke når det tar 45 minutter å gå til jobb.

   Filmen er notert (bak øret, beklageligvis, jeg har ingen fysiske bok/filmlister - men kommer rundt til det mest til slutt uansett).

   Slett
  3. Jeg bruker Imdb til å lage liste med alle filmene jeg vil se og har sett i to tusen og tolv osv. Det er lettvint. Jeg er en helt ekstrem liste-lager. Jeg er bekymret for at mine nærmeste skal oppdage at jeg er en kontrollfreak. Innerst inne tror jeg de har oppdaget det men lukker øynene. Åh, boblebuske er også en godt alternativ.

   Slett
 3. Gøy bokmerke! Siden jeg kan si hva jeg vil og Haruhi over her snakker om boblejakke: Jeg ønsker meg UGGs. Det er egentlig hemmelig. Alle synes det er stygt, men jeg synes ikke de er så stygge faktisk, men den viktigste grunnen er at de ser veldig varme ut. En gang skulle jeg handle vintersko med mamma, men hun ville ikke betale hvis det skulle være UGGs, så det ble skinnboots i stedet. Dette var veldig trivielt. Apropos Edgar Keret, jeg fikk en bok av ham i julekalenderen som kjæresten min hadde laget til meg en jul for mange år siden (den eneste jula vi lagde julekalendere til hverandre). Det var ikke denne. Det var en bitteliten bok med noveller av Keret og en annen (palestinsk) forfatter, en sånn smakebit-bok. Elsker forresten ovnen min også.

  SvarSlett
  Svar
  1. Er UGGs månesko, har jeg hatt UGGs tro. Et rask søt og jeg kan bekrefte at UGGs er gode og varme MEN de tar inn vann. Glem å impregnere dem. Selv brukte jeg mine som tøfler en stund forså å bruke de som 'nå må jeg løpe ut av huset en kort tur for å gå inn på butikken og kjøpe melk over gata, si hei til noen som sitter i en bil og skal kjøre videre, tømme postkassa" men i vår tok jeg handling og kastet dem (de var tre år gammel). Det angrer jeg på får nå har jeg tatt meg selv i å slenge på meg støvlene mine (!). Jeg ser ut som en bonde når jeg tømmer postkassa. Jeg har hatt to par UGGs: de lange og de korte til anklene. Begge var billige og jeg kjøpte de i Brussel. Det er også helsefarlig da det er mongoglatte!!! Å gå med de om vinteren er å skli på flata. Kanskje er ikke alle UGGs uten mønster under.

   Slett
 4. En give away! Joohoo - jeg er med!
  Har veldig lyst til å lese en av dine absolutte favorittforfattere :)

  SvarSlett
 5. Åh, jeg er så nysgjerrig på Etgar Keret, så selvsagt vil jeg være med. Dessuten skal jeg jo lese enda mange flere noveller neste år. Akkurat nå leser jeg Neil Gaiman som alle er så begeistret for, men jeg greier ikke helt få til det engasjementet.

  SvarSlett
  Svar
  1. Da passer det jammen godt med Etgar Keret da han har bare gitt ut noveller (nesten, han har gitt ut en barnebok og tegneserier også). Jeg har mange uleste bøker i hyllen av Gaiman som jeg skal prioritere selv, noen sto på leselisten fra før, andre har jeg blitt tipset om her på bloggen. Jeg er ikke så glad i Gaiman jeg heller men jeg synes det er en fin avveksling og lettlest.

   Slett
 6. Selvfølgelig vil jeg bli med på denne! Spennende, for jeg kjenner overhode ikke til forfatteren. Jeg selv går konstant med propper i ørene for tiden - "En Kule" av Tom Kristensen. Idag hørte jeg ikke at bremsene hang seg opp på bilen, for boka var så spennende. Det hadde hylt og pepet en stund før jeg registrerte det... Tror jeg må skru ned lyden litt :D

  SvarSlett
  Svar
  1. He he, jeg synes jeg ser deg der du kjører lykkelig uvitende og alle ser forstyrret etter bilen, hæ hæ! Jeg lytter mye til lydbok selv fortiden. Jeg har kommet til bok fire om Harry Potter. Jeg koser meg!

   Slett
 7. Haha så kult bokmerke :P Vil gjerne være med i trekkning :D

  Elsker forresten blogginnlegg med bilder sånn som du gjør :) Så koslig og se/lese igjennom

  For tiden har jeg Glee sanger på hjernen xD Da jeg ser Glee når jeg kommer hjem fra jobb på kvelden..
  Og på dagen prøver jeg og komme i julehumør.. Så da hører jeg julemusikk.. Eier ikke så mange CDèr så den står på Sissel Kyrkjebø eller Celine Dion julemusikk. Da det er de to CDène jeg har :P
  (Tror kjæresten er glad han ikke er hjemme i jula :P For og si det sånn xD ) hehe

  SvarSlett
  Svar
  1. Jippi :-D

   Åh, tusen takk. Det var fint å høre. Jeg liker også innlegg med bilder og sånt.

   Hehe, julemusikk er kos. Man taver det man haver! Jeg har en del plater men ingen juleplater.. Jeg bruker Spotify mye og der lyttet jeg til juleplaten av Kurt Nilsen når jeg baket pepperkaker.

   Slett
 8. JEG ER MED! :)

  For tida er jeg ganske hekta på julelåter, som seg hør og bør kanskje, og da spesielt gamle amerikanske juleklassikere i swing/jazz-versjon og nyinnspillinger av gamle norske. (Sjekk ut særlig 'Her kommer dine arme små' med Marit Larsen & Garness - helt nydelig vakker!)

  Og hovedboka som leses nå er Sofi Oksanens "Utrenskning". Den er bare så sykt bra! Rett og slett.

  Sånn! *krysse fingrene*

  SvarSlett
  Svar
  1. FLOTT! Tvi tvi!

   'Her kommer dine arme små' skal jeg lytte til med en gang med Spotify (elsker alle mulighetene det gir).

   Godt å høre Utrenskning er bra, jeg kjøpte Stalins kyr i november.

   Slett
 9. Jeg er veldig glad i novellesamlinger, og vil gjerne oppdage en ny (som du skryter så varmt av). Får krysse fingrene :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så bra :-) Jeg liker variasjonen noveller gir. Det et et fint pust mellom faglitteratur, dikt og romaner :-)

   Slett
 10. Fantastisk konkurranse! Vart med eitt endå ei bok på lista over bøker eg har lyst til å lese. Akkurat no er det Åndenes hus av Isabel Allende som lesast. (nei forresten, det var løgn, eg har lånt den, men ikkje begynt. hmm..)

  SvarSlett
  Svar
  1. Åå, den har jeg også i hyllen, jeg lånte den av noen. Jeg har ikke lest noe av dama enda men hører bare godt om henne.

   Tvitvi :-D

   Også har du så fint et navn :-D

   Slett
 11. Har som mål for neste år å lese en novellesamling pr måned, så dette hadde jo vært midt i blinken for meg! Dette er en totalt ukjent forfatter for meg og jeg vil gjerne stifte bekjentskap med denne. Har en annen novellesamling av forfatteren på ønskelisten min "Så banker det plutselig på" kjenner du til den? Deler innlegget ditt på facebook, så kanskje flere får dette med seg.En kjempefin giveaway,Heidi:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så bra! 'Så banker det plutselig på' kjenner jeg til, jeg har den i hyllen (bare på engelsk). Eneste ny bok som har kommet ut i 2012 som jeg har gått og ventet på og kjøpt. Jeg har ikke lest den enda da men gleder meg til det.

   Han er noe spesiell denne Etgar Keret men det er det som gjør det bra. Sært og bra.

   Tusen takk for fine ord og at du deler innlegget mitt videre, det setter jeg kjempe pris på!<3

   Slett
 12. Heia, kaster meg på! Alltid spennende med nye forfattere, og er i lesemodus. Fin blogg du har, forresten :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Herlig! Nå ble jeg glad, tusen takk :-D

   Slett
 13. Jeg vil gjerne være med. Fortiden leser jeg Døden kommer til Pemberley av P.D James :)

  SvarSlett
  Svar
  1. SÅ Fint du vil være med. Åh, krim. Jeg kan nesten ikke huske sist jeg leste krim. Jeg har mange bøker igjen, ulest, om Harry Hole, en serie av flinkeste James Lee Burke og enda en serie av den groteske Mo Hayder.

   Slett

Trivsel!

SAMLESNING: PIRANESI AV SUSANNA CLARKE