onsdag 12. august 2015

FØRSTEHJELP FOR HUNDER AV SHELDON RUBIN






Førstehjelp for hunder fikk jeg av Tone som jeg ble kjent med gjennom Dyrebeskyttelsen. Vi har samarbeidet en del sammen. Denne boken hadde hun to av og da var hun så snill og gi meg den ene! Det er jeg glad for! Boka er en enkel og raskt innføring i hva du skal gjøre om en hund blir skadet eller syk. Det er ikke meningen du nødvendigvis skal lese den fra perm til perm slik jeg gjorde, men det er greit du har gjort det minst en gang. Du lærer mye. Boka er en oppslagsbok som du raskt skal klare å finne frem i når du har behov for det. Boken burde være obligatorisk lesestoff for alle som har hund eller henger ofte med noen som har hund. Jeg er skuffet over at jeg selv ikke har visst om denne boken og heller ikke tenkt tanken på å lete etter en slik bok om førstehjelp. Boka burde en ha med seg hele tiden; en å ha hjemme, en i bilen til enhver tid, og for de som har hytte burde de ha en der også.



Jeg skrev ikke noe spesielt mange notater da jeg leste den. Den er ganske raskt lest; ikke så lang og språket er enkelt. Det er med illustrasjoner som viser veldig godt hvordan du skal gjøre de forskjellige handlingene ved siden av teksten som også forklarer.



Jeg er SÅ GLAD jeg har lest og har fått denne boka. Av alle bøkene jeg har lest når to tusen og femten er ferdig kan jeg allerede forutse at denne er den viktigste!



Førstehjelp for hunder av Dr. Sheldon Rubin
Oversatt og bearbeidet av veterinær Edvard Smidt
Original tittel Emergency FIRST AID FOR DOGS
Publisert for første gang i 1985
Min utgave: Orion Forlag AS 1996
ISBN 82-458-0046-5
102 Sider
Kilde: Min egen, arvet av Tone


Villfaren la ut dette bildet på bloggen sin. Digger det! Hun legger ut mye kult
av seg selv og andre kunstnere. 



Jeg har også en:


og en




2 kommentarer:

Trivsel!

Høsten kommer sent i Alabama