fredag 10. mai 2013

En æra er overI natt så jeg ferdig siste episode av den siste sesongen av House. Jeg så serien fordi S kommer alltid tilbake til House i samtalene våre. Jeg kjøpte de to siste sesongene fordi jeg ville se med norsk tekst. Jeg gir bort de tok sesongene til C fordi jeg ikke vil eie ting og fordi hun manglet bare dem. Det føles uansett mye bedre å kjøpe serie-boksene enn å laste de ned ulovlig. Senere i dag, formiddag når døren til bygget hun bor i er åpent skal jeg klatre opp alle trappene og henge den siste sesongen på døra hennes i en pose ved siden av krykkene jeg lånte da jeg skle på konserter i Lita-skoene mine og slo foten vond i over en måned etterpå. En æra er over. Nå skal jeg fortsett å se Supernatural, en serie jeg ser fordi K alltid kommer tilbake til den serien i samtalene våre.

Ingen av disse TV-seriene elsker jeg. Jeg finner feil ved dem og tidvis kjeder jeg meg. De er Ok. De er ikke Six Feet Under, Dexter eller Nurse Jackie. Men det er viktig å opprettholde noe å ha til felles i et vennskap. Det er uansett bare så mange ganger man kan høre om en ting før man ikke vil smake det selv, kjøpe det selv eller prøve det selv.2 kommentarer:

 1. Eg har nettopp sett siste sesong av House, og som deg så er det grenser for kor lenge ein kan smake, høyre eller lukte noko før ein prøver det sjølv.

  Eg kunne aldri tenkt meg å eige serien, men når biblioteket har dei inne så er eg ikkje vond å be. Eg kjeder meg tidvis, men så skjer det ting som engasjerer.

  Eg kjenner at åtte sesonger var nok, men eg hadde sett videre hadde det vore meir. Eg er for kronologisk til å gjera det:-)

  Fine dag!

  SvarSlett
  Svar
  1. "Eg er for kronologisk"- det er en super måte å skrive det på! Det er jeg også. Kjenner meg igjen i alt (!) du skriver.

   Fin dag til deg også :-)

   Slett

Trivsel!

Høsten kommer sent i Alabama